tiistai 28. syyskuuta 2010

No surprises

En varmaan ole maailman ainoa ihminen, jonka mielestä surprise PITÄISI kirjoittaa suprise :D Tänään oli taas ihan superkiireinen päivä, joten en juurikaan jaksanut miettiä asuani. Laitoin siis kaikki luottokamppeeni päälle :)


Tuo kukkamekko ja nuo ruskeat saapaat alkavat olla jo niiiiiin kulunut yhdistelmä, että itseäkin hirvittää. En myöskään ymmärrä, miten jotkut pitävät mustia sukkahousuja tylsinä, minusta ne nimittäin tuovat jotakin ekstraa asuun kuin asuun. Jakkutakkia en ole hirveästi vielä kerinnyt pitää, mutta rakastan sitä jo nyt.



Mulla on jo nyt hirveä vaatekriisi huomiselle, koska mun kaikki vaatteet on märkänä! En nimittäin ollu kerinny pestä pyykkiä moneen viikkoon ja tänään sitten pestä hurautin kaksi semmoista laitoskoneellista... Täällä oli tietenkin kaikki kuivaustilat ihan täynnä, joten nyt niitä märkiä vaatteita on kirjaimellisesti kaikkialla. Katsotaan vaan, unohdan varmasti osan jonnekin vähemmän käyttämääni kuivatustilaan.


Kerkesin tänään sentään avata vihdoin ja viimein sen H&M:n paketin! Eikä onneksi löytynyt mitään palautettavaa :) Superihanat kaksi hametta ja paita, jotka tosin olivat niin ryppysiä, etten viitsinyt niitä vielä kuvailla. Mutta kengät eivät olleet rypyssä :D

Mustat gladiaattorikorkkarit ne eivät ole, mutta melkein! Nuo nauhat tuossa edessä ovat vaan kertakaikkiaan vastustamattomat :)
Päivän biisinä yksi maailman kauneimmista biiseistä, Radioheadin No surprises

Ei kommentteja: