perjantai 2. heinäkuuta 2010

Cute is what I aim for

Jees pees, käytiin tänään äitin, pikkusiskon ja pikkuveljen kanssa Pieksämäellä shoppailemassa. Hu huh :D Menin mukaan lähinnä siksi, että pääsin sen takia töistä aikaisemmin pois. (Oon siis meidän perheyrityksessä töissä. Repeilen aika pahasti tuolle perheyritykselle.)


Omasta mielestäni en ollut ikinä ennen käynyt kyseisessä kaupungissa, mutta yllättäen paikat näyttivät kovin tutuilta!?! Ja sitten muistin, että käytiin viime syksynä siellä Apulannan ilmaiskeikalla siellä. Tänä syksynä siellä olis Lapko (!!!), No Shame (!!) ja Signmark (!) sekä Chisu. Mut en vaan taida enää silloin asua täälläpäin, joten eipä siitä minulle ole paljoa iloa.

Päivän asu on siis todella hätäisesti päälle kiskottu, suoraan töistä lähdin. Harjasin esim. hiukset ja meikkasin autossa menomatkalla :) Mutta melko söpismeininkiä oli! Jotenkin tuo pinkki on niin söpistelyväri.

Tää on ehkä yks kauheimmista kuvista, mitä musta on otettu :D Näytän ihan superläskiltä tuossa mekossa ja tuo kaula-aukko on melko antelias, mutta tuo on niin ihana päällä, että tuskin siitä ikinä luovun :)


Kuvat ovat pikkuveljeni Eemelin ottamia. Ja koko asu H&M:ltä.



Näen punaista! Maailman ihanin sydänhuppari, alunperin Onlysta, 3 euroa. Ja kengät ovat jotkut espanjalaiset, 3 euroa. Hupparissa lieviä Alice-fiboja :P Nää on Fidasta.





Viis vetskaria, 10 senttiä kappale. Nää on tarpeen sit joskus kun rupeen työstämään mun löytökaappia...





Purnukoita Tokmannilta ja Lidlistä. Ja kyllä, käytän Axen suihkusaippuaa. Tuo on parasta! Tuo oranssi tökötti on takkujen selvittelyainetta ja sitten ostin nyt kokeeksi myös kuivashampoota! Oon nimittäin ihan neuroottinen hiusten puhtauden suhteen.



Olin käynyt Lidlissä ennen tätä vain kerran (!) ja muistan siitä vain sen, että ostin maailman parasta suklaata. Toivottavasti se nyt on jotain noista :) Nuo lehmätoffeet on ihania ja nuo sammakkokarkit ostin riskillä, Lidlin karkit kun kuulemma ovat joko tosi hyviä tai tiskiveden makuisia :D Nuo onneksi ovat tosi hyviä, ihanan kirpeitä ja väkeviä, joten niitä ei voi syödä kovin montaa poeräkkäin, mikä on tälläiselle rohmulle aika ihanteellista.


Sit ostin tollaisen leluhiiren 50 sentillä ja Peppi ainakin tykkäsi! Mulla on tuon käytävän katossa semmoinen verhokisko, joten laitoin sen siihen roikkumaan, joten siitäkin tuli aika paljon lisää liikkuvuutta. Hiiret nyt tosin yleensä eivät leiju ilmassa, mutta ihan hyvin tuo näytti silti kelpaavan :)




Huomenna tän viikon viimeinen työpäivä, sit pidän ainakin kaks päivää vapaata! Sunnuntaina olis tarkotus mennä kattomaan se Sinkkuelämää 2.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Siis Pieksämäellä on oikeesti jotain kauppoja ihan? Hämmentävää. Mä luulin, että se on pienempi paikka ku Kaustinen :D

Oon semisti kade tosta sydänhupparista!