perjantai 11. kesäkuuta 2010

Korpikuusen kannon alla on Mörri-möykyn kolo

Kävin eilen VAAHTObileissä Virtasessa. Oli tuota aika hmmm... taas tämmönen yks harvinaisen turha reissu niin sanotusti :D Mutta nyt on nähty VAAHTOA. Niin ja ostin Teboililta ihan sikakalliit patterit, että saisin otettua kuvia sieltä pippaloista, niin arvatkaapa vaan muistinko. Julkaisen nyt tämmösiä tunnelmakuvia sitten. Näistä ei pitäisi hirveästi pystyä tunnistamaan ihmisiä, joten aattelin, ettei ketään haittaa :)
Hurja meno as you see. Bileet vaikutti kyllä oikeesti aika hyviltä, meidän seurueessa tunnelma oli vaan sellainen synkähkö :D Suurin osa oli selvin päin, menossa töihin seuraavana päivänä tai muuten vaan myrtsinä, joten meno oli sen mukainen. Käytiin me Jennin kanssa sentään kerran siellä altaassa VAAHTOILEMASSA.
Joo, mutta voisinpa tässä sanoa yhden asian. Ihmiset, jotka eivät voi tehdä jotakin, koska eivät OLE HUMALASSA, ovat ehkä maailman tylsimpiä.


Tämmöinen asu olisi ollut, en tosin ollut tuolla topilla sekuntiakaan :D Mulla on jo monta kertaa ollut tää toppi baarissa päällä, mutta se ei ole siltikään esiintynyt vielä kertaakaan julkisesti ylläni :O Aina on ollut niin laimea meno, että olen pitäytynyt vähän peittävämmissä vaatteissa. Ehkä tää toppi tuo huonoa onnea?
Niin ja pieni vinkki: Ei kannata laittaa nahkasaappaita vaahtobileisiin :D Nyt pitäisi löytää jostain semmoset kivat kumpparit. Provinssikin tulossa ja kaikkea. Ens vaahtobileisiin sit ne bikinit ;)


värikäs toppi Protest, musta toppi alla Pieces, hame H&M ja saappaat kirppari


Oikeasti olin koko illan tällä H&M:n paidalla, joka tosin oli varsin kiva! Tykkään tosta väristä tosi paljon :) Niin ja ignooratkaa tuo ilme, olin hieman humalassa TAAS. Hieman meinaa taas ote lipsua. Mut ei se mitään. Provinssin jälkeen otan vähän rauhallisemmin. Ainakin juhannukseen asti x)


Päivän biisi: Kirka - Mörri-Möykky

Ottaisin minä Mörri-Möykyn jos vain kiinni saisin
pieneen koriin pistäisin ja kotiin kuljettaisin

2 kommenttia:

A N N A kirjoitti...

Sellaset ihmiset, jotka ei selvänä voi tehdä mukan mitään - niiden pitäis vaan jäädä kotiin. Mitä helvettiä ne sielä baarissa tekee?!

Toinen ärsyttävä ryhmä on känniset, jotka luulee, että kaikki jotka on selvinpäin on tylsiä. Mä yleensä esitän että oon kännissä, koska muuten kaikki kaikkoaa mun lähettyviltä :D

Ida kirjoitti...

TOTTA!