maanantai 27. syyskuuta 2010

Everything in its right place

Miten voi tämmöisellä pienellä ja mitäänsanomattomalla ihmisellä olla näin KIIRE? En kerkeä tehä mitään. Esimerkkinä voin kertoa, että hain viime torstaina H&M:n paketin postista, enkä oo vielä ees aukassu sitä... Mut tää on varmaan vaan huonoa organisaatiokykyä, vois taas pitkästä aikaa harkita uuden elämän aloittamista.



Olin viikonloppuna porukoiden luona ja valitettavasti huomasin, että tavaroiden ehjänä säilymismahdollisuudet kyseisessä residenssissä ovat lähes olemattomat. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin ottaa kaikki tärkeimmät mukaan tänne. Onneks sänkyjen alla oli tilaa :D


Tän päivän asu oli varsin poikamainen. Aamulla ihan säikähdin ku katoin peiliin, näytin nimittäin ihan pojalta! Pakko oli sitten vähän meikata ja laittaa hiuksia :)

Noi pillit on muuten hyvät, mut ne ei vaan pysy päällä hirveen hyvin. Sellasia ne kunnon pillit on ;)



Yritin vaihteeks ottaa asukuvat vähän eri paikassa. Niin ja sit lattia oli täynnä roinaa.



Kytkin ite noi kajarit ja vahvistimen kannettavaan CD-soittimeen, wuhuu! Oon aika ylpeä itsestäni nyt. Kyllä muuten kuulostaa musiikki hyvältä, kun on kuukauden kuunnellu musiikkia ainoastaan läppäriltä.
Heräsin tänään viideltä, mut ei ees nukuta pahasti. Huomenna alkaa koulu onneks vasta kaheltatoista. Nyt telkkaria töllöttämäään. Hmm, Break Up vai Nurse Jackie & Californication?

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Tsau, mun blogissa on sulle tunnustus :D