maanantai 13. syyskuuta 2010

He will begin to change hearts, and it is in the heart that all wars are won.

Kävinpä tässä menneena viikonloppuna Kuopiossa. Oli kivaa, vaikka nukuinkin oikeastaan koko ajan :D



Rentoiluasusta taas maailman surkeimpia kuvia. Taisin muuten hävittää ton korun johonkin?

Tuli kyllä istuttua autossa/junassa/linja-autossa taas ihan tarpeeks, vaikka tykkäänkin matkustamisesta yli kaiken. Nyt vaan nukutti vähän liikaa, en tajua mikä unitauti mulla oli. En oo ottanu ees possupiikkiä, hehe. Mut oikeesti, oon ehkä onnellisimmillani kun kuuntelen hyvää musiikkia ja katon ulos esim. bussin ikkunasta yöllä kun ne vastaantulijoiden valot loistaa sillee hienosti. Hulluilla on halvat huvit, eikös?

Kävin muuten Oulussakin, oli aika kivan tuntunen paikka. Ainakin se mäkkäri oli aika kiva :D


Lauantaina käytiin kattomassa The Last Airbender. Mun eka 3D-leffa! Yritin kovasti keskittyä siihen 3D:mäisyyteen, mut siihen tottu tosi nopeasti... Pitää kyl joskus kattoa toi leffa ihan sillee kaksiulotteisena, niin ehkä sit tajuaa sen eron. Mut vaikutti kyl hyvältä, mitä nyt ne lasit vähän paino nenää... :)



Tykkäsin leffasta tosi paljon! Mulla ei siis ennen leffaan menoa ollut hajuakaan, et tää on oikeesti sarjis ja piirretty jne jne. Piirretyn fanit ei vissiin oo hirveesti lämmenny tälle leffalle? Mut kukapa niistä välittää, tää oli hyvä. Just semmonen ihana hyvän ja pahan välinen taistelu, jossa asiat ei kuitenkaan ole niin mustavalkoisia. Toimii.

Dev Patel oli älyttömän hyvä! Nyt on kyllä pakko kattoa viimeinkin se Slummien miljönääri ja vähän äkkiä.


Niin ja leffassa oli tosiaan myös Jackson Rathbone eli Twilightin Jasper. Ei vakuuttanut, mut toisaalta en tykänny siitä roolihahmosta. Tai sit se oli vaan huonosti näytelty?!?

Ei kommentteja: