lauantai 9. tammikuuta 2010

All I want...

... is EVERYTHING.
En ole koskaan ymmärtänyt sanontaa "tyydy siihen mitä saat". Jos kaikki ihmiset tyytyisivät osaansa, niin eihän maailmassa sitten olisi johtajia, ylennyksiä, palkankorotuksia tai ylitse pursuavia vaatekaappeja?

Tällä hetkellä olen oikeastaan täysin rahaton. Se ei ole kuitenkaan estänyt minua etsiskelemästä halpoja lippuja muutamille keikoille, joihin haluaisin niin kovasti mennä :D Näitä ovat Billy Talentin, Kentin ja 30 seconds to marsin keikat. huoh.

Nämä ihanat mekkoset löysin jo joku aika sitten netin syövereistä, mutta en ole saanut aiemmin niitä tungettua mihinkään :D Haluaisiko joku ihana ihminen kenties lahjoittaa minulle jonkin näistä tai vaikka kaikki? Vaatekaapissani on aivan liian vähän tälläisiä söpöjä mekkoja.













Olenko väärässä. vai onko noissa kaikissa jokseenkin sama malli? :O Nähtävästi olen hieman jumittunut tuohon yksinkertainen yläosa ja liehuva, leveä alaosa-malliin. Mutta on nuo vaan ihania <3


Tänään päätin, että jos (ja kun) selviän kirjoituksista suunnitelmieni mukaisella tavalla, niin palkinnoksi otan vihdoinkin sen tatuoinnin, jota olen suunnittelut jo 14-vuotiaasta saakka :) Tarkoituksena olisi siis ottaa semmoinen takajaloillaan seisova heppa oikeaan lapaluuhun. Ja sitten jos pääsen opiskelemaan johonkin hyvää paikkaan (katotaan vaan niin silloin tämän käpykylän amiskan kone-ja metallialakin on minusta hyvä paikka), niin no kuitenkin, jos pääsen sinne minne haluan, niin palkitsen itseni Minna Parikan kengillä :) niistäkin on tullut jo aika kauan haaveiltua, ehkäpä sitten kesällä on aika tehdä haaveesta totta.



Nuo tatuoinnit on kyl tosi rumia, mutta pitäähän sitä joku havainnollistava esimerkki olla :)

Ei kommentteja: