maanantai 6. syyskuuta 2010

Be stupid

Käytiin tosiaan Kaisan kanssa tutustumassa Jyväskylän yöelämään tuossa kolmisen viikkoa sitten... Ei ollu kyllä mikään muistelemisen arvoinen reissu, mutta kun kerran hirvee määrä kuviakin kovalla vaivalla otettiin :D Niin ja yövyttiin tosiaan yhden kaverin kämpässä, se oli tosi kiva! Varsinkin siks, et siitä oli noin 15 metriä Subwayhin. Ei me muistaakseni käyty siinä ku kahesti. Ja mäkkärissä kolmesti? :D


Jostain kummallisestä syystä otin kyseiselle reissulle mukaani ainoastaan farkkulegginssit. Ja minähän en yleensä sellaisia käytä.

Luojan kiitos noista hiuksista on päästy eroon. En kyl tiiä onko nää nykyisetkään paljoo kummosemmat kun en ikinä jaksa laittaa näitä.

Näitä kuvia katellessa tulee kyl mietittyä, et kuinka humalassa mä oikein olin? Koska omasta mielestäni en missään vaiheessa ees ollut. Meillä oli muuten vaan niin villiä, että mm. kaaduin ton kerrostalon ulko-oven eteen ku siinä oli semmonen ansakuoppa ja sit kumpikin ryömittiin siellä maassa ja kiemurreltiin naurusta. Tehtiin varmasti hyvä vaikutus kaikkiin talon asukkaihin ;)


Sienikampaus! Discovalot! Tää oli mun mielestä NIIIIN hauska juttu.



Oho, näytin aika hyvältä :O Jopa noissa hemmetin farkkulegginsseissä.


Koska oli lauantai, ei päästy oikein sisälle mihinkään, joten mentiin sit Kharmaan. En kyl voi suositella. Koko paikka oli jotenkin ihan liian täynnä ja syykin selvisi illan kuluessa: Siellä oli nimittäin Scandinavian Hunksit esiintymässä... Ja sen takia tanssilattia oli suljettuna vaikka kuinka kauan. Mööh. Ja sit jotenkin kaikki ihmiset siellä vaikutti/näytti kamalan ärsyttäviltä :DDD


Mut joo, oli noissa hiuksissa näköjään puolensa :) Ainakin ne oli aika helppo laittaa.
Ai niin, toi Be stupid oli siis meidän reissun tunnuslause. Ei siitä sen enempää. Tämän jälkeen koko reissu voi painua sinne minne se kuuluukin - unholaan.

Ei kommentteja: