torstai 28. tammikuuta 2010

18

Huomenna täytän siis kunnioitettavat 19 vuotta! Yhteen aikaan minulla oli ihan mieletön ikäkriisi asian johdosta, mutta nyt olen jo alistunut ikääntymiselleni. Onhan siinä jotain hyvääkin. Muistelen nyt joitain 18-vuotisvuoteni kohokohtia. Kuvituksena Ainon ottama kuvasarja viime kesältä. Kuvat on siis otettu grillibileiden jälkeen... Niinkuin näkee, en ollut ihan asianmukaisesti pukeutunut (vaihteeksi).








18-vuotisuudessa oli tietenkin parasta se täysi-ikäisyys ja sen mukanaan tuomat edut. Sain itse allekirjoittaa kaikki laput, siis omalla nimelläni :D Oikeaa huoltajan allekirjoitusta olen käyttänyt viimeksi ehkä kahdeksannella luokalla. Parasta oli kuitenkin se, että äiti ei voinut enää kiristää minua sillä, että olen alaikäinen ja että hän on huoltajani.






Sain tietenkin ostaa myös alkoholia ja pääsin baariin :O Laskin juuri, että olen käynyt baarissa elämäni aikana peräti 10 kertaa, joten hirveästi ei tullut tuota oikeutta käytettyä :P


Kuntoilua ei 18-vuotiaana tullut juurikaan harrastettua :D
Ehkä parasta oli kuitenkin se, että sain ajokortin. Rakastan yli kaiken autolla ajamista, vaikka olenkin siinä ehkä maailman surkein. Sain henkilöautoinssin läpi kolmannella kerralla ja kuorma-auton toisella... Pikku-eetä en sitten viitsinyt edes yrittää, tuli sen verran kalliiksi muutenkin koko autokoulu. Kerkesin myös saada jo yhdet ylinopeussakot keväällä ja sitten porukoiden autoa on tullut naarmuteltua muutamaan otteeseen. Siitä joulukuun episodista puhumattakaan.
Mutta kuskina tuli joka tapauksessa oltua ja muiden kyydissä myös :)


19 on eräänlainen väliinputoamisikä, mutta omasta mielestäni se vaikuttaa ihan mukavalta. Esimerkiksi uusiin ihmisiin tutustuttaessa on paljon siistimpää sanoa olevansa 19 kuin 18, josta tulee heti semmoinen "toi on just ja just täysikäinen"fiilis.




Toivottavasti 19-vuotiaanankin jalka vielä nousee näin kepeästi! ;)


Huomaa muuten, etten ole "oikea" tyylibloggaaja, koska julkaisin näin hirveitä kuvia itsestäni. Minullahan on kaksoisleuka joka kuvassa! :)

Ei kommentteja: