lauantai 23. tammikuuta 2010

On elettävä huolella

Heippa! Tänään on ollut tosi ihana päivä, vaikkei olekaan tapahtunut mitään sen kummempaa. Mulla vaan välillä tulee näitä päiviä, jolloin kaikki hymyilyttää :)


Tänään kävin viemässä ne loput vaatteet sinne kirpparille. Pakkasta on se reilut parikymmentä astetta, joten lämpimyys oli jälleen kerran ykkössijalla. Niinpä tuo yläosa ei ole mitenkään kovin kaunista katseltavaa, mutta mulla oli takki koko ajan päällä siellä "ihmisten ilmoilla", joten ajattelin, että eipä haittaa. Tykkään muuten tosi paljon tuosta hameesta!

Nää saappaat oli kyllä yksi viime vuoden parhaimmista löydöistä. Nää makso siis 2,5 euroa ja ovat suomalaiset ja nahkaa. Ainut miinus on se, ettei näihin mahdu villasukkia, mutta ei se haittaa kun näillä pärjää ihan tavallisillakin sukilla jopa näillä pakkasilla.


Mulla oli noiden iänikuisten legginssien alla semmoset villasukkikset. Ei muuten ollut yhtään kylmä (paitsi naamalla) ja kävelin kuitenkin yhteensä sen tunnin tuolla ulkosalla. Päinvastoin, meinas jopa hiki tulla kolmea muovikassia kantaessa. Kunnon kassialmana olin siis liikkeellä :)





Tässä yritän esitellä laukkuani :D
Päivän asu:
viininpunainen poolo - kirppis (JC)
liivi - kirppis
hame - itse tehty
legginssit - BikBok
säärystimet - itse tehty
saappaat - kirppis
takki - kirppis (H&M)
laukku - kirppis







Ja kuten arvata saattoi, tämmöisellä jatkuvalla kippiksellä käymisellä on myös seurauksensa... :D Eli muutama ostos löytyi, pitihän noita tyhjäksi käyneitä kaappeja vähän täytellä. En kuitenkaan villiintynyt ihan täysin, eli jätin muun muassa maailman ihanimman mekon ostamatta! Mekko oli siis aivan ihana, mutta melko kallis (5€) enkä ollut ihan varma, olisiko se mahtunut minulle. En siis ruennut sen enempää kokeilemaan, kun se kirppis meni kiinni. Toivon totisesti, että kukaan ei ostaisi sitä ennen kuin saan synttärirahat ensi viikolla! Mutta luulenpa, että kukaan muu ei ihastu sellaiseen mekkoon... Näette sen sitten, jos saan sen ostettua.




Eilen näin kirpparilla upean mustan nahkalaukun, joka oli niin iso, että siinä olisi voinut kantaa koulukirjat yms. Hintakin oli vain 1,70 €, mutta tänään se oli jo hävinnyt :( Ostin sitten lohdutukseksi tämän sinivalkoisen pallokuvioisen laukun, tää on söpö. Täydellinen ensi kesää ajatellen ja maksoi 2 euroa.




Söpö paita! Mustaruudullinen paita, hinta 2€. Tykkään tuosta rypytetystä pääntiestä ja tuohon eteen saa rusetin tai sitten voi pitää noita nauhoja tuollalailla auki.




Perusraitapaita, maksoi euron. Tää on semmoinen melko löysä malli.





Tää on ihana! Oranssi-valkoinen sydänkuvioinen toppi, 2€. Oli melko kallis, mutta en voinut vastustaa noita sydämiä :)
Tiedän, että tässä rahatilanteessa ollessani minun ei olisi pitänyt ostaa mitään, mutta hei, rahaa se vaan on. Pitäähän elämästä nauttiakin :) Tähän liittyen, kävin vielä ruokakaupassa kirpparin jälkeen ja kauppakuitinkin mietelause sopi minulle kuin nenä päähän.
"Kyllä liika on liikaa, mutta kohtuus on ehdottomasti liian vähän."
Rakastan noita kuittien mietelauseita!
Päivän soundtrack: Samuli Putro - Elämä on juhla (koko levy)
P.S. Mulla on aika hemmetin söpö naapuri! ;)

Ei kommentteja: