perjantai 1. tammikuuta 2010

To-do list 2010

En usko uudenvuodenlupauksiin, enkä myöskään tee niitä. En myöskään harrasta tipattomia tammikuita ja VIHAAN ihmisiä, jotka mainostavat jossain naamakirjassa viettävänsä sellaista. Ei voi kuin ihmetellä, miten jollekin voi oikeasti olla kova juttu jos voi olla kuukauden juomatta.



Joo, mutta asiaan. Lupausten sijaan minulla on tapana asettaa seuraavalle vuodelle tavoitteita. Ja ajattelinpa nyt julkistaa tämän vuoden tavoitteeni täällä blogissa. Tavoitteet voivat koskea oikeastaan mitä tahansa.











Tavoitteet vuodelle 2010



- Rikastuminen. Olen niin kyllästynyt tähän ainaiseen rahan puutteeseen. Tämän toteuttaakseni minun on löydettävä joku hyväpalkkainen työ kevääksi ja kesäksi, mutta ennen kaikkea ruettava säästäväisemmäksi. Ei enää hetken mielijohteesta tapahtuvia vaate-/lehtitilauksia tai epämääräistä tuhlailua. Ei heräteostoksia. Ei kirpparilta kahden muovikassillisen kanssa lähtemistä. Ei nirsoilua ja ruokien pilaannuttamista.



- Yo-kirjoituksista kunnialla selviytyminen. Ja suomeksi: en halua saada yhtään alle M:n olevaa arvosanaa, mielummin jopa parempia. Kyllä, minulla on vähän suuret luulot itsestäni ja hieman liikaa kunnianhimoa. Nyt vain lukemaan!



- Opiskelijaelämään soluttautuminen. En ollut edes tajunnut, etten välttämättä pääse opiskelemaan ihan minne vaan haluan. Kyllä, olen tottunut saamaan kaiken mitä haluan :D Ensiksi pitäisi päättää, mitä haluan opiskella ja sitten selviytyä pääsykokeista ja sitten vielä löytää mahdollisimman halpa yksiö/kaksio, jossa saa pitää lemmikkejä, sieltä, minne ikinä nyt muutankaan. En ole ikinä asunut missään yhtään isommassa paikassa, joten olen jo nyt melko kauhuissani ja samalla myös ihan hemmetin innoissani :)



- Eräästä henkilöstä yli pääseminen. Olisi ehkä jo korkea aika.



- Elämän hieman rennommin ottaminen. Jooh, otan ehkä tietyt asiat (esim. koulun) vähän liiankin rennosti, mutta elämän pitäisi olla hauskaa! Eli sellaiset vakavammat asiat voisi ottaa hieman enemmän tosissaan, mutta sitten välillä voisi myös pitää hieman hauskaakin.



- Eläminen terveellisemmin. Tämä ei tarkoita mitään himokuntoilua tai hullua laihdutuskuuria. Porukoillani on kuitenkin molemmilla ollut elintavoista johtuva sydänkohtaus tässä vuoden sisällä ja minä olen menossa hyvää vauhtia perässä. Muutaman tunnin yöunet, herkkupitoinen ja varsin epäsäännöllinen ruokavalio ja hullu työnteko eivät ole mikään paras yhdistelmä. Ja minusta ainakin on aika pelottavaa, että on jo 18-vuotiaana niin raihnainen, ettei pääse aamulla sängystä ylös. Ja sekin, että meinaan joka aamu oksentaa sisälmykseni pellolle on aika..öh... epämukavaa :D



- Auton hankkiminen. Tämä oli kyllä tavoitteeni jo viime vuonna, mutta yllättäen minulla ei ollut varaa. Nyt kun kerran rikastun, niin eiköhän tämäkin onnistu :) Ja sitten opettelen ajamaan NIIN hyvin, etten enää toheloi jatkuvasti.



Sitten on muutamia tavoitteita, jotka liittyvät vähän enemmän tämän blogin aiheeseen. Ja tämähän ainakin yrittää olla vaate- ja tyyliblogi, vaikka viime aikoina aiheena onkin tainnut olla minun (olematon) elämäni :D

- Selkeämmän tyylin kehittäminen. Tyylini kun on ja tulee varmaan olemaankin melko vaihteleva, mutta joku yhtenäinen tekijä voisi olla ihan hyvä. Vielä kun tietäisin mikä se olisi. Ehdotuksia?

- Kämppäni sisustaminen. Olen asunut tässä kämpässä jo yli vuoden, mutta suurin osa tavaroistani on edelleen pahvilaatikoissa tai epämääräisissä kasoissa. Niin, ja täällä on viimeksi siivottukin ehkä silloin muuttopäivänä.

- Käsityötaitojeni parantaminen. Sitä upouutta ompelukonetta voisi ehkä opetella käyttämään ja olisi ihan mukava osata neuloa muutakin kuin säärystimiä ja pipoja :D Lapaset ja villasukat ovat tavoitelistan kärjessä.

- Kameran hankkiminen. Järkkäri olisi tietysti ihan superhieno, mutta luulenpa, että semmoinen peruspokkarikin olisi aika huima parannus :)

Taitaa olla aika kiireinen vuosi tulossa! :D

Ei kommentteja: