perjantai 22. tammikuuta 2010

Sleeping Beauty

Unglaublich! Heräsin tänään jopa ajoissa ja olin koulussa kahdeksalta, mikä taitaa olla ensimmäinen kerta pariin viikkoon. Tulin kotiin 12.30 ja siitä lähtien olenkin vain lyyssännyt sängyssä ja mässyttänyt kaikkea mahdollista. Palautumista viime yöstä kenties?


Hei, olen Ida ja en ole ihan terve.

Peppi Punakuono

Peppi ei nähtävästi oikeen arvosta Bridget Jonesia...







Maussi, kaikkien laiskamatojen kuningas







Saalistajan silmät o___O





Viikonloppusuunnitelmissa on aivojen totaalinen hermoloma tyttöhömppäleffojen ja -kirjojen parissa. Kirjastosta tarttui mukaan muun muassa Bridget Jonesit, Marian Keyesin tuotantoa ja taisi yksi Breaking Dawn:kin mahtua joukkoon... Eihän siitä olekaan ku ehkä kuukausi kun sen viimeksi luin? Englannin kirjoituksiin voisi ehkä harjoitella hieman tehokkaamminkin. Leffapuolella on Romeo ja Julia, Lumottu (se Disney-leffa, jossa on Patrick Dempsey) ja Blondin kosto. Ehkä voisin ottaa vähän mallia Ellestä noissa opiskeluasioissa :D Tämän jälkeen kukaan tätä blogia lukeva ei voi ottaa minua vakavasti.

Jee, se kirpparipöydän varaus alkoi tänään ja vein sinne peräti yhden muovipussillisen tavaraa... Tänään pitäisi siis etsiä ja hinnoitella loput ja silittää ne. Aion nyt todellakin toteuttaa sen yhden niistä monista uudenvuodenlupauksistani ja hieman "siistiä" tyyliäni, mikä tarkoittaa sitä, että noin puolet vaatevarastostani lähtee maailmalle. No, voipahan sitten ostaa "hyvällä" omallatunnolla uusia, kun mahtuu ehkä kaappeihinkin... Minusta on niin kamalaa luopua vaatteista, kun sitten tulee aina semmoinen olo että "tänään laittaisin juuri ne housut, jos en olisi myynyt niitä".
Jooh, tajusin just, etten voikaan luolailla koko viikonloppua täällä neljän seinän sisällä, koska pitää viedä ne vaatteet huomenna... Parempi vaan, saanpahan vähän liikuntaa ja raitista ilmaa tämän mässäämisen vastapainoksi. Tämän viikonlopun aikana pitäisi myös suorittaa loppuun ne pari pakollista kurssia ja aloittaa yhteiskuntaopin lukeminen!

Palaillaan.

Ei kommentteja: