maanantai 25. tammikuuta 2010

Fast and furious

Katoin äsken tuon Hurjapäät-leffan. Se oli ihan hyvä, ei tosin yhtä hyvä kuin se Tokio Drift, jossa oli sekä kuumia japanilaisia että kuuma pääosan esittäjä. Kenellekään ei pitäisi olla yllätys, että tykkään tämmösistä elokuvista... Autoja, kuumia miehiä & naisia ja jengimeininkiä.


MUTTA. Yleensä en pidä yhtään semmoisista lihaskimppumiehistä. Ihan totta! Mitä laihempi, sen parempi. Joten en tiedä johtuuko se siitä tämänpäiväisestä salilla käymisestä vai mistä...


... mutta huomasin, että Vin Diesel on aika hot :O

MIKÄ MINUSSA ON VIKANA? Olenko tulossa hulluksi, vai mitä tämä on? En kestä, jos tämä hullaannus iskee tosielämäänkin ja kohta alan kuolailla jotain bodareita. YÄÄK.



Asiaa ei paranna yhtään se, että mulle tuli tästä mieleen ihan mun ex-poikaystävän isoveli :DD (Jonde, pliis, älä kerro tästä Teemulle...) NOLOO.




Toivottavasti tämä kaikki johtuu vain tuosta kyseisen leffan hahmosta, minä kun aina ihastun niihin pahiksiin... Joo, sovitaan, että se johtui siitä.
Pitäisi varmaan tänään yrittää nukahtaa vähän aikaisemmin, kun huomenna on töitä ja vaikka mitä. Jos saan unta kun Vinin pärstä kummittelee mielessäni. EI, EI JA VIELÄ KERRAN EI. En kestä tätä.
Joo, tämmöstä tänään.


Ei kommentteja: