maanantai 18. lokakuuta 2010

All your sanity and wits they will all vanish I promise, it's just a matter of time...

Tänä aamuna herätessäni päässäni soi tämä biisi.




Eihän siinä sitten auttanut muu kuin kaivaa kaapista jotakin violettia :D


Tänä aamuna oikein meikkasin ja laitoin hiuksia ja vaikka mitä, että olisin sitten oikein nättinä koulussa ja olisi kiva opiskella ja niin edelleen ja niin edelleen ja sitten: MEILLÄ EI OLLUT KOULUA! Ei oo reilua. Ja normaalisti ihmiset kai iloitsisivat asiasta, mutta mulla on tylsää muutenkin. Elämässäni ei ole muuta sisältöä kuin koulu :D


Oon kuitenkin saanut kulutettua aikaa ihan kivasti, katottiin jo Jane Austenin jalanjälijillä Heidin kanssa ja kohta vois mennä syömään ja sitten vaikka katsoa jonkun muun leffan... Tai mennä lenkille? Ei kai sentään!

Ja päivän miksi?

MIKSI olen kuunnellut koko iltapäivän Happoradiota? En nimittäin tosiaankaan ole mikään kyseisen bändin fani. Tylsyyksissäni päätin kuitenkin kuunnella niiden uutta levyä bongatessani sen Spotifyn uutuuksista ja huh huh. Aika loistavaa, ei voi muuta sanoa. Levy on ilmestynyt 5 päivää sitten, joten sen biisejä ei vielä oikein ole Youtubessa. Tämmöisen trailerin kuitenkin löysin.



Suosikkejani uudelta levyltä ovat ainakin Ottaisitko silti minut ja 1:30 (elossa), mutta koko levy on kyllä aika hyvä. Toisaalta, jos levyn nimikin on jo Puolimieli, niin ei ihmekään, että minuun iskee.

Ja kun tarkemmin mietin, niin ovathan Happoradion sanoitukset olleet aina hyviä. Tässä muutamia suosikkejani.

Puhu äänellä jonka kuulen


HC-sää


Hirsipuu


Koetapa estää teinityttöä rakastumasta,
morsianta häiden aattoiltana ahdistumasta
Koetapa estää mua sinuun tarttumasta

Koetapa saada puli pyhyydestä juopumaan,
läski lapsi suklaapatukastaansa luopumaan
Koetapa saada minut susta irrottamaan

Muistan kun kuulin tämän kohdan ensimmäistä kertaa radiosta ja olin ihan että VAU, osaako joku suomalainen ihan oikeasti kirjoittaa noin hyvin?

Onko lukijoilla bändejä, joista ette olevinanne pidä, mutta jotka silti uppoavat ihan täysillä?

Ei kommentteja: