perjantai 7. toukokuuta 2010

This is my head exploding

Tiedän, että oon käyttäny tota otsikkoo aikasemminkin, mut nyt se on niiiiiin totta. Tipuin tänään hevosen selästä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 ja SATTUU joka paikkaan, erityisesti päähän ja alaselkään/häntäluuhun/perseeseen. Miten saatoin joskus pienenä tippua kolme kertaa puolen tunnin sisällä eikä tuntunu missään? Nimittäin nyt tuntuu. Se tippuminen oli vielä niin tyhmä; satulavyö oli niin löysällä että satula pyörähti hepan mahan alle ja se oli menoa se. Ja tietysti sen piti sattua just valmennuksessa, missä oli noin miljoona katsojaa jne. Ei se mitään. Muuten meni kyl tosi hyvin, mulla on kuulemma superlahjakas heppa! :)



Sain noi shortsit vihdoin ja viimein tehtyä! Wuhuu, hyvä minä. En leikannu niitä hirveen lyhyiks, koska en halunnu mitään minminimallia. Ja sit vaan käänsin vähän noita lahkeita tollee hienosti :)


Tän asun olisin laittanu tänään, JOS olisin heränny tarpeeksi ajoissa mennäkseni kirjastoon lukemaan. No, yllättäen heräsin myöhään ja lähdin sit melko heti sen jälkeen tallille. Tylsä minä. En oo tehny pitkään aikaan muuta ku heppaillu. Ja töitä tietty, mut ne lasketaan heppailuun. Mut huomenna on kaikki toisin! Jos kaikki menee niinku on suunniteltu niin meen huomenna kattomaan Stepaa ja Hannibalia Kuopioon :) Vähän toimintaa, jee.


Musta näistä tuli aika kivat :) Noi takataskut nyt kirkuu Onlyä miljoonan kilometrin päähän, mut ei neljän euron hinnalla voi kaikkea saada :D Muuten noi on just sellaset ku halusinkin, eli vaaleat ja istuvat.

Siis sain just ehkä hauskimman puhelun ikinä :DDDD Huh huijaa. Pitäis kuulemma Carneen (se paikallinen "night club") mennä. En nyt taida kuitenkaan.
// Okei, tästä lähtien kyllä oikoluen nää kirjotukset ENNEN julkaisua. Alkaa nimittäin pikkuhiljaa itteäkin vituttaa tuo kirjotusvirheiden määrä :D Ja ehkä ihan pikkusen tekis mieli mennä sinne Carneen... Mutta ajattelen huomista työaamua ja pysyn lujana! :D

Ei kommentteja: