keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Salt in the wounds

Tänään kävin Jyväskylässä saksan kielen ja kulttuurin pääsykokeessa. Päivän asusta ei ole kuvaa, koska heräsin VIIDELTÄ (sain unta joskus kolmelta) ja lähdin junalle ennen kuutta, joten en hirveästi jaksanut panostaa asuuni :) Muuten, oli hieman kylmä aamulla! Mullahan ei tietenkään ollut takkia mukana ja junakin oli vielä sen parikymmentä minuuttia myöhässä... Ja sit junassa huomasin, että rakas kissani Maussi oli jättänyt vastapestyyn reppuuni omat terveisensä. Hieman nolotti kuljeskella koko päivä ympäriinsä kissankuselta haisevan repun kanssa :D Löysin oikeaan paikkaan tosi helposti ja tykkäsin tosi paljon siitä Seminaarinmäen kampuksesta! :) Saksan opiskelijaa minusta ei kuitenkaan ainakaan tämän pääsykokeen perusteella tule, en yksinkertaisesti osannut mitään :/ Sitten vielä haukotutti koko ajan ja hirveä nälkä raastoi sisuskaluja. Viihdyin sentään yli tunnin siellä kokeessa. Note to self: Ens kerralla syön ennen pääsykoetta vaikka olisi kuinka kiire!!!





Pitihän sitä sitten käydä vähän shoppailemassa :) Seppälässä oli -30% kaikista rintsikoista ja alushousuista oli sellainen ota 3, maksa 2-tarjous, joten tuli sitten vähän innostuttua... Mutta ajattelin muutenkin, että haluaisin muuttaaa tyyliäni ja ennen kaikkea vaatekaappi(e)ni sisältöä hieman aikuisemmaksi ja laadukkaammaksi. Mistäs se olisi parempi aloittaa kuin hyvistä alusvaatteista :) En tosin tiedä, voiko Seppälän Great Girls-mallistoa (miksi näillä on aina näin kauheita nimiä?) sanoa laadukkaaksi, mutta... :D Niin ja musta on se ainoa oikea väri.



Ostin myös bikinit, näitä tuleekin varmaan melkein käytettyä... Mutta onpahan nyt ainakin. Nääkin on siis Seppälästä, yläosa maksoi 12,95€ ja alaosa 9,95€. Saa nähdä miten tuo yläosa toimii, yleensä (tai no siis mullahan on ennen tätä ollut tasan yhdet bikinit...) olen turvautunut kaarituellisiin yläosiin. Mutta Nicolen blogissa kehuttiin noita bandeau-yläosia, joten... Olen niin blogien uhri :D



Villiinnyin myös vähän JC:ssä. Tää panta maksoi 5,90€(!), mut aattelin et se sopis niin hyvin sen edellisessä (tai sitä edellisessä?) postauksessa esittelemääni pitsimekkoon, että sorruin.


Ostin myös ihan kunnolla korviksia, mutta ne tulevat todellakin tarpeeseen! Mulla ei nimittäin ollut enää yksiäkään parillisia nappeja jäljellä... Miten ihmiset saa ne pysymään tallessa, en käsitä. Toi kuuden parin paketti maksoi 5,90€, noi salamat (eiks oo siistit?) 2,90€ ja noi renkaat 4,90€. Niin ja tossa alla on kuva The Crashin keikalta viime vuoden Provinssista JA OON IHAN VARMA, että bongasin oman ja Jennin takaraivon tuosta kuvasta. Yhtä varma ku siitä, että Pirkanhovin ABC:llä oli Pete Parkkonen.





En muuten ostanut lainkaan vaatteita koko reissun aikana! Nyt saatte olla ylpeitä musta. En käynyt kirpparillakaan tämän takia, koska siellä olis ollu vaikee olla sortumatta. Löysin maailman ihanimmat kengät (65€, nahkaiset Minna Parikka-kopiot), maailman ihanimmat mekot (valkoinen, mustilla polka dotseilla ja tyllillä, 246 € ja musta, valkoisilla polka dotseilla ja tyllillä, 49,90€) ja maailman ihanimman hupparin (Protestin, -70% eli olis maksanu jotain 19 euroo, musta, jossa violetteja kuvioita). Kokeilin kenkiä ja hupparia ja ne oli täydellisiä! Mekkoja en kokeillu, koska no, se toinen oli niin kallis ja se toinen oli Hell Bunnyn mekko ja Hell Bunnyn mekot sopii mulle aina täydellisesti, joten en halunnut koetella itseäni liikaa.
Pidin kuitenkin pääni ja ostin sen sijaan Pendulumin uusimman levyn (19,90) ja Polka Marabouta (on muuten hyvää!). Tosin kaikki noi ihanuudet jäi nyt niin harmittamaan. Ja tilin saldo on taas oma kaksinumeroinen itsensä, olinkin jo hetken aika rikas.



PROVINSSIII! Oon taas fiilistellyt sitä niin innolla ja teen Spotify-soittolistaa mun suosikkibiiseistä noilta esiintyjiltä. Jos joku haluaa vilkaista, niin se löytyy täältä. Tossa on tosin vaan perjantain ja lauantain artisteja, koska mulla on vaan kahen päivän lippu. Ei pidä kiusata itseään kuuntelemalla mistä kaikesta tulee jäämään paitsi ;)


AWWWWWW

En enää oikeesti tunne itseäni, innostun kaiken maailman pitsihepenistä ja mun mielestä tää LAPSI on söpö. Huh huijaa.

Päivän tunnari: (omistettu Jennille) Jippu - Kuka teki minusta tän naisen

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Maussi :D

MOENDE kirjoitti...

Tosi ihana! :D <3