sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Vapaus on sitä että itseään saa toteuttaa

Okei, nää ostokset ei nyt ihan sujunu sen listan mukaan, mutta en sitä oikein odottanutkaan :D Löydettiin siis kolme kirpparia, joista kaksi oli Myrorna-nimisestä kirppisketjusta (vähän kuin UFF täällä?) ja sitten yksi, jonka nimi oli Stockholm Stadsmission. Toi viimeinen oli eniten mun mieleeni, siellä oli hieman halvempaa kuin noissa muissa ja sieltä löysin muutenkin eniten kaikkea. Kaikki kolme olivat siis sellasia "järjestettyjä" kirppareita, mikähän niitten oikea nimitys on? Huomasin muuten, että ostoksissa näkyy kolme pääkohtaa, eli korkeavyötäröiset hameet, korostetut olkapäät ja pappahousut. Eräs tulee hieman myöhässä tässä muodin kierteessä... Mut sellasta se on, kun hankkii vaatteensa pääosin kirppareilta.

Tässä siis se tuloillan bileasu. Toi hame oli koko reissun paras löytö! Voiko olla enää enempää mun näköiseni? Toi kuosi, malli, kaikki... Ja on kertakaikkiaan kuin mulle tehty. Hinta oli 60 kruunua, eli noin 6 euroa. Tuolla siis tosiaan oli melko hintavaa. Toi paita oli myös pakko ostaa, vaikka se onkin mulle hieman pieni, mut ihan hyvin se menee noiden korkeavyötäröisten kanssa :D Olkapäissä on tollaset nappijutut ja edessä teksti "Youth is wasted on the young" :D Ostin paidan oikeastaan sen tekstin takia ja hintaa oli 35 kruunua. Tää on alunperin H&M:ltä, yllätys :D Nää molemmat on sieltä Stockholms Stadsmissionista.


Ja tosiaan, ne epäsopivat sukat oikein kruunaantu tässä asussa... Mut kun mulla ei ollu puhtaana muita! :D

Tää eroaa vähän muista mun ostoksista ja muutenkin tyylistä, mutta rakastuin tähän! Mekko maksoi vaan 35 kruunua ja on ihana :) Merkki on joku Forever. Tää on siltä Myrorna-kirpparilta, joka oli lähellä jotain hautausmaata.
Tää tarjotin on samalta kirpparilta kuin ylläoleva mekko. Maksoi 15 kruunua ja on oiva lisä wnb-mustavalkoiseen keittiökalustooni. Mullahan on tämmöinen myös valko-sinisenä.



Uusia vaatteita en ostanut kuin BikBokista ja nääkin oli kaikki alennuksessa. Siellä oli aivan ihania seilorivaatteita, mutta en varmaan enää ikinä pysty ostamaan normaalihintaisia vaatteita :D Tää huppari maksoi 149 kruunua ja farkkulegginssit oli osa 2 för 99-tarjousta, eli ne maksoivat siis 47,5 kruunua ;) Hupparia en olisi kyllä rehellisesti sanottuna tarvinnut, mutta tämä oli niin ihanan värikäs... Ja farkkulegginsien oston takana oli hirveä säätö; olin siis alunperin ostamassa sellaista ihanaa mustavalkoraitamekkoa, joka oli siis siinä 2 för 99-kampanjassa ja otin nämä siihen kylkiäisiksi. No, yksi nainen kuitenkin varasti sen siitä kassalta sillä aikaa kun olin hakemassa näitä sieltä hyllystä. Ja se mekko oli viimeinen koko liikkeessä. Huoh. Sain sitten yhden paidan näiden kanssa sillä 99 kruunulla, vaikka se olisikin oikeasti ollut vain puoleen hintaan.




Nää kuvat on kyllä ihan ihme järjestyksessä, mutta ei se mitään. Tässä siis tämmöinen toppi, tää on myös sieltä SS-kirpparilta, maksoi 40 kruunua. Tykkään hirveästi tuosta yläosasta, mutta tuommoinen pussimahaosa ei sovellu ruumiinrakenteeseeni mitenkään parhaiten...











H&M on joskus tehnyt jotain hienoa, nimittäin tämän hameen! Toiselta Myrorna-kirpparilta, 45 kruunua. Tää on rakkautta.









Oon haaveillu tollasesta puhvihihaneuleesta jo pitkään ja nyt mulla on se. Tää on sieltä BikBokista, sain siis tän ja ne legginssit sillä 99 kruunulla. Tykkään tästä tosi paljon, noi olkapäät on niin ihanat. Näytän niin ryhdikkäältä jotenkin :) Ja housut on pappahousut, nää, toiset pappahousut ja se upea After Ski-paita maksoivat yhteensä 20 kruunua siellä SS:ssä. Ei huono kauppa :D






Tässä toiset pappahousut ja paljettipaita. Mähän siis vihaan paljetteja. En ollut nyt oikein oma itseni näitten ostosten kanssa, mutta hyvähän se on vähän avartaa vaatemakuaan välillä :) Paita maksoi 45 kruunua Myrornassa ja siinä on siis paljettiolkapäät ja valuvia silmiä. H&M designiä.




T-paitojahan ei saanut ostaa... Mutta tää American Apparelin paita oli aivan vastustamaton. Ja maksoi törkeesti, eli 80 kruunua (8 euroa) SS-kirpparilla. Mutta pakko. Ja mites noi shortsit? :DDD En ehkä haluais julkaista itsestäni tämmöistä kuvaa, mutta oon just niin tyrmistynyt, että antaa mennä vaan. Tyrmistys johtuu siitä, että mun kissa just äsken pissas mua silmiin katsoen lattialla lojuvien legginssien päälle. Uskomatonta.



Perseherutus vielä. Pitäähän sitä nyt nolata itsensä ihan kunnolla kun kerran aloittaa. Ja noi shortsit on H&M:ltä, maksoivat 50 kruunua. Tykkään kyllä ihan vaikka valitankin koko ajan. En edes tykkää sellaisista pitkistä shortseista, joten tämmöset minit on lähes ainoa vaihtoehto. Ja pelkkää lihastahan tuo on :D



Kirjat ja levyt on Stockholms Stadsmissionista, Death Proof laivalta ja American Gangster & Ghost rider ABC:ltä :D





Nam nam nam. En tiiä saako alkoholia mainostaa blogissa (ai niin, sitä ei vissiin sais ees mainostaa???), mut toi Sour Grapefruit on Spriten kanssa niiiiin hyvää. Enkä oo ikinä löytäny siitä muualta ku laivalta. Luultavasti sitä kyl on jossain isommissa Alkoissa kuin tää meidän kylän. Ja ostin tosiaan KUUSI 250 gramman suklaalevyä itselleni. Et ei tarvii paljoo ihmetellä miks en halua käyttää minishortseja julkisesti 8) Haribojakin oli kolme, mut niistä kaks annoin sentään tulisiaisiks.
Mitäs tykkäsitte ostoksista? Onko lemppareita?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:DDDD Kumpi kissoista oli kyseessä? (siis joka kusi sun legginssien päälle). Etkö saanu muka mitenkään estettyä sitä...? Ite tykkään kait eniten tosta printtipaidasta, kun katoin just samaista paitaa, mutta en jaksanu ees sovittaa kalliin hinnan takia. Ja on toi korkeavyötäröinen hamekin kiva. Ja just sun näkönen. :)

MOENDE kirjoitti...

No Maussi yllättäen :D No olisin mä sitä kai saanu estettyä, mut en jotenkin ees tajunnu koko tilannetta ku olin niin tyrmistynyt xD
Hyvä, että sä et ikinä raaski ostaa tollasia ylihinnoiteltuja vaatteita niin mä saan ne <3 Ja toi ruutuhame on paras.