perjantai 23. huhtikuuta 2010

(500)

Ah ja voi. En voi uskoa, että joskus muinoin menin elokuvateatterissa katsomaan mielummin (vai onks se mieluummin???) katsomaan Twilight kakkosen kuin tämän. Huh huh. No onneksi viime yönä korjasin virheeni ja katsoin tämän, tosin dvd:ltä, mikä on noin miljoona kertaa laimeampaa kuin leffateatterissa. Oonko muuten ikinä maininnu kuinka paljon rakastan elokuvateattereita? No, vastaus on, että paljon.

Leffa on siis nimeltään (500) days of summer ja se kertoo yksinkertaisesti tarinan pojasta, joka tapaa unelmiensa tytön ja rakastuu tähän. En viitsi kertoa juonesta paljoakaan enempää, koska toivon, että kaikki tätä blogia lukevat katsovat tämän leffan jos eivät ole vielä katsoneet. Tämä on hyvä.

Pääosien esittäjät ovat myös niiiin hyviä. Zooey Deschanel on muutenkin yksi lempparinäyttelijöistäni ja Joseph Gordon-Levitt yllätti minut erittäin positiivisesti. Ja leffan puvustaja on ollut aika täydellinen, katsokaa nyt! Summerilla oli ihanan suloinen tyyli, mutta enemmän kuolasin noita Tomin asukokonaisuuksia. Töissä ihana "nörttityyli" ja sitten vapaa-ajalla erittäin toimiva T-paita ja huppari -look. Minäkin haluan tuollaisen Joy Division-paidan! Ja se London Calling-paita oli myös hieno.



Puvut ovat myös lähellä sydäntäni :D Ja haluan tuollaisen juhlamekon! Tuo väri on niin kaunis ja tuollaisesta yläosasta olen haaveillut... no, kauan. Ja mites tuo Tomin hymy? Niin söpö. Tosin siinä angstivaiheessa kyseinen hahmo oli niin kuuma. Jotenkin tuo synkkyys vaan uppoaa muhun niin täysillä...


Leffan surullisuudesta huolimatta EN ITKENYT! Eli ei se ehkä niin surullinen ollutkaan loppujen lopuksi. Suurimman osan ajasta itseäkin alkoi hymyilyttää Tomin toilailu :) Ja loppukin oli niin toiveikas. Ja kyllä, pystyin samaistumaan aika täydellisesti Tomiin.
Niin ja joo. Leffan soundtrack on loistava. Suosittelen lämpimästi.
Päivän tunnusbiisi: The Smiths - Please, please, please, let me get what I want




Ei kommentteja: