maanantai 19. huhtikuuta 2010

This is how I disappear

Kävin tänään pitkästä aikaa kirpparilla. Tää väjäämätön vanheneminen ilmeisesti jotenkin alitajuisesti painaa mieltä, koska ostin ihania teinivaatteita. Tälläisiä käytin siis joskus yläasteella. Iso Sisters Pointin nahkalaukku, 3 euroa. Oon jo pitempään halunnu tälläsen isohkon laukun, johon mahtuu paljon tavaraa (lue: pulloja, VAPPU TULEE!).
Pinkki Anttilan T-paita, 2 euroa. Kesäpaita :D
Ja paras: Onlyn supervaaleat farkut, 4 euroa. Voi ihkutus, mulla oli just tälläset joskus ysillä! Tarkoituksena olisi siis leikata noista ne shortsit kunhan vain löytäisin jostain sakset... Kaikki on nyt hukassa.


Oikeesti järkyttävä yhdistelmä :D
Nää nyt oli kuitenkin vielä ihan suhteellisen järkeviä ostoksia, näitä saattaa tulla joskus sentään käytettyäkin. Näitä kuvaillessa muistin kuitenkin kirppisreissun, jonka tein joskus about kuukausi sitten ja jonka tulokset oli vielä esittelemättä... Minkäköhän takia? :D

H%M:n harmaa hame, maksoi ehkä euron tai pari. Tää on muuten ihan ok, mut tää on tosi oudon mallinen jotenkin... Tuossa edessä on tuollaiset vekit ja sit muuten tää on ihan suora. Outo.


Nää kengät makso muistaakseni jotain 50 senttiä tai vastaavaa... En kai mä näitä nyt muuten olis ostanu? :D Noi kultakoristeet on ihan hirveitä. Pakko saada noi jotenkin pois. Muutenkin nää on vähän turhan "lutkamaiset" mun makuun... En nyt osaa oikein selittää, mut jotenkin tuo suht korkea korko ja tuo mokkamainen materiaali ei oikein sytytä. Ihanan likaisetkin noi on jo :D

Tää on paras! Punainen tekonahkahame, 2 euroa. Niinku missä ja minkä kanssa mä tätä aattelin käyttää??? Ei jeesus. Huvitan joskus jopa itseäni.
Hurjaa, veronpalautuksia 218 euroa! :)

Ei kommentteja: