tiistai 9. marraskuuta 2010

Tiistai

Oon tällä hetkellä niin väsynyt, että nukahtaisin samantien kun laittaisin silmäni kiinni. Kirjoitan siis lyhyesti.


Teemaviikon mukaisesti päällä oli hyvin harvoin käytetty hame ja kengät. Noita kenkiä olen käyttänyt aiemmin vain kerran. Sekä hame että kengät ansaitsisivat ehdottomasti enemmän käyttöä :)


Tänään sain vihdoin ja viimein varattua parturiajan, hyvä minä. Valitettavasti se on vasta kahden viikon päästä, tuo malli vetelee kyllä niin viimeisiään. Pitää varmaan alkaa kulkemaan pipo päässä 24/7.



Punaisten hiusten kaipuuni ei ainakaan vähentynyt tänään, kun näin Rihannan uuden musiikkivideon. Minä haluan tällaiset!




Ihanat, ihanat, ihanat. Taidan kuitenkin ottaa varman päälle ja pysytellä tässä mustassa. Valitsin nimittäin kampaamon vain ja ainoastaan nimen perusteella, mikä ei ollut hirvittävän vaikeaa kun vaihtoehtoja olivat esimerkiksi Hiuszaloon tai Tukka-Tupla. Saa nähdä mitä siitä tulee.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Oioioi mikä hame!

MOENDE kirjoitti...

Anna: Dude, I know! Oon vaan nykyään niin vanha ja konservatiivinen, et jotenkin vierastan tollasia neonvärejä, mikä on sinänsä aika ironista, koska mulla on kaapit täynnä neonvärisiä vaatteita... Tekee vaan mieli pukeutua ruskeaan yms.