torstai 25. marraskuuta 2010

Maailman turhin ihminen.

Tänään olen:

-herännyt aamuna reippaana kello kahdeksan. Reippaalla tarkoitan sitä, että jaksoin hienosti laittaa herätyksen pois päältä ja jatkaa unia.

- nähnyt maailman karuimman unen, jossa Voldemort päätti tappaa minut ja äitini. Olisin voinut pelastautua menemällä katsomaan uusinta Harry Potteria, mutta tapasin leffateatterin aulassa söpön pojan ja jäin pussailemaan sen kanssa ja näytös kerittiin myydä loppuun. Onneksi heräsin juuri, kun Voldemort saapui.

- myöhästynyt siis koulusta. TAAS. Tää on kyllä yks surkeimmista uusista elämistä, mitä mulla on ikinä ollu.

- käynyt Ylivieskassa, jossa söin hyvää mustikkapiirakkaa ja ostin superhalpoja irtokarkkeja Halpa-Hallista. Meillä oli siis opintoretki.

- jäätynyt. Täällä on ihan pirun kylmä!

- maannut loppupäivän tässä sängyllä dataamassa. En mennyt venäjänkurssin bileisiin, koska sinne olisi pitänyt pyöräillä pitkä matka. En mennyt edes tallille, asia, josta tunnen erittäin huonoa omatuntoa. Arvatkaa vaan oksettaako?

-syönyt, syönyt ja vielä kerran syönyt. Karkkia, pizzaa, karkkia, suklaata, sipsejä, riisikakkuja... Kuinka paljon yksi ihminen voi parissa tunnissa suuhunsa tunkea?

- ettinyt hyvää radiokanavaa. Yle X:n iltaohjelmista en tykkää, Radio Helsinki on ehkä vähän liian kultturelli tämmöselle teinille ja Basso alkaa jossain vaiheessa aina kyllästyttää.

- lukenut vanhoja Posse-haastatteluja Basson nettisivuilta. Suosittelen!

- kuunnellut Palefacea ja Ruudolfia. En tykkää oikeen kummastakaan.

- miettinyt, että olisiko aiheellista tehdä jotakin tämän päivän aikana, mutta tullut siihen tulokseen, että mitä turhia.


Kertakaikkiaan loistava päivä.

Ei kommentteja: