lauantai 27. marraskuuta 2010

Lauantai.

Hajotin mun kameran. Tän blogin kuvapitoisuus siis vaan pienenee pienenemistään. Onneks mulla on nyt kuvat neljään postaukseen valmiina (ahkeroin eilen ATK-luokassa) ja kaikenlaisia kuvia piisaa kyllä koneellakin, MUTTA mun mielestä on ärsyttävää kirjoittaa jo kauan sitten tapahtuneista asioista. Ja mitä jos pukeudun joku kaunis päivä maailman hienoimpaan asuun, enkä saa ikuistettua sitä jälkipolville? Katastrofi.


Toinen asia, mikä mua ärsyttää, on se, että poistin tästä just vahingossa yhen kuvan, enkä saa sitä tietenkään mitenkään takaisin :D On tää elämä (=bloggaaminen) vaikeeta.


Tässä nyt kuvaa eilisen asusta, jolla kävin kirpparilla Sirrin ja Heidin kanssa. Wuhuu, vihdoin! Ostokset tulee sitten omana postauksenaan, koska niitä on niin paljon (ja koska halusin tehdä mahdollisimman monta eri juttua, joissa on KUVIA).



Seuraavana ostoslistalla on pitempi villakangastakki, vihaan tuota ylijäävän helman roikkumista tuolta. Haluaisin sellaisen yläosasta vartalonmyötäisen, joka leviäisi vyötäröltä kellomaisesti ja peittäisi mekkojen ja hameiden helmat alleen. Sellaisia vain harvemmin kirppareilla vastaan kävelee, valitettavasti. Ja olen aivan liian pihi/köyhä ostaakseni mitään uutena.



Tässä asussa toi helma ei häiritse niin pahasti, koska tuo hame on samaa sävyä kuin takki ja sukkikset, mutta kuvitelkaapa vaikka tommoinen sininen parinkymmenen sentin kaistale tuohon heilumaan. YÄK. Tarvisin myös lyhyen mustan toppatakin. Ja toppahousut. Ja talvikengät. Tänne jäätyy!



Näytänpä urpolta :O No mut leikitään, että näytän ihan tosi hyvältä, koska aion käyttää tätä samaa asua myös tänään. Tänään mun pitäis käydä kaupassa (limppari on loppu!), Alkossa (pakko saada Somersbyn omenasiideriä), leffassa (Harry Potter ja kuoleman varjelukset, toivottavasti se uni oli enneuni ja tapaan jonkun söpön pojan, jonka kanssa pääsen pussailemaan) ja lopulta vielä Sipen kanssa Arizonaan bailaamaan. Niin ja tallillakin pitää tietysti käydä. Mun tekis hirveesti mieli ratsastaa sillee ihan oikeesti, mutta valitettavasti ainut ratsastettavani on kouluttamaton ravuri, jolla voi mennä vain käyntiä. Kärsivällisyyteni ei vain riitä sillä ratsastamiseen kentällä, ja Lucikin jaksaa keskittyä sen 5 minuuttia kerrallaan, joten... Tänään voitais käydä joku pitkä maastolenkki :D



Asusta sen verran, että pipo on Seppälästä (maksoi euron), paita kirpparin ilmaislaatikosta, hame ja sukkikset H&M:ltä ja saappaat kirpparilta. Niin ja koru on Kalevala-heppa, vaikkei sitä juuri näykään...




Jaahas, pitäisi varmaan ryhdistäytyä ja tehdä jotain muuta kuin möllöttää tässä läppärin ääressä. On se vaan jännä, miten viimeisenä ennen nukkumaanmenoa pitää aina käydä Facebookissa ja heti herätessä sama. Ihan kuin sinne olisi yön aikana (tai yleensäkään ikinä) tullut mitään maailmaamullistavaa sisältöä. Huoh.

Ei kommentteja: