maanantai 8. marraskuuta 2010

Miten niin jalat maassa? Oletko nähnyt kenenkään kävelevän ilmassa?

Tänään olen...

- nukkunut kymmeneen, vaikka mun piti herätä jo kahdeksalta. Kirjoitin eilisiltana oikeen listan kaikesta, mitä mun olis pitäny aamulla tehdä. En tehnyt niistä mitään.

- meinannut kuolla tylsyyteen koulussa. Eiks tän media-alan pitäis olla jotenkin hohdokasta, hä?

- näyttänyt tosi hirveältä.


- aloittanut uuden teemaviikon! Tällä kertaa aiheena ovat vaatteet, jotka ovat mielestäni tosi ihania, mutta joita en käytä. Miksiköhän? Tämäkin paita näyttää suoraansanottuna hirveältä. Note to self: älä osta miesten paitoja, ne on tarkoitettu MIEHILLE ja miesten kropille. Ei sinulle, jolla on jopa keksimääräistä naista isommat tissit ja leveämpi lantio.

- löytänyt ihan mahtavan blogin! Sekainen sielu ja petaamaton vuode.


- tajunnut, että erisävyisten harmaiden yhdistäminen ei oikein toimi.
- saanut H&M:n partykuvaston ja kuolaillut ihania pikkumekkoja, jotka ei ikinä toimis mulla. Oon päättäny pysyä lujana. Ensinnäkin, mulla on ainakin neljä käyttämätöntä mekkoa tuolla kaapissa ja toiseksi, en halua enää ostaa vaatteita ollenkaan uutena. Varsinkaan H&M:n nettikaupasta.

- kirjaimellisesti juossut paikalliseen Agri-Marketiin. Ukkojen ilme oli näkemisen arvoinen. Ostin linimenttipullon ja hokkeja, ne maksoivat yhteensä 24 euroa! Tervetuloa vararikko.
- tajunnut, että Lucin etukengät ovat niin vanhat, että niistä on kierteet paskana. Pitää siis ostaa uudet kengät. Ja maksaa kengittäjälle pelkästään siitä, että se vaihtaa ne kengät. Osaisin sen jopa itse, jos vain olisi välineet... Viimeistään nyt se vararikko tulee.
- kävellyt yhteensä 8 km (tallille ja takaisin). Saatan olla keväällä aika kovassa kunnossa. Tai sitten en.

- askarrellut pikkusiskolleni synttärikortin. Ja sen synttärit tosiaan oli viime viikon keskiviikkona... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? Laitan myös tuon kortin "sisäpuolen" näkyviin, koskan tiedän, että korteillani on tapana nauttia hilpeydensekaista ihailua muutaman lukijani taholta.



- rakastunut Dave Lindholmiin. En ymmärrä, miksen ole kuunnellut tätä jo aikaisemmin. Vastaus: Olen idiootti.

- kuunnellu tän biisin valehtelematta 20 kertaa tänään.
Dave Lindholm- Sitähän se kaikki on


Dave Lindholm - Pieni ja hento ote
Jälkimmäinen ei ole mikään maailman omaperäisin valinta kyseiseltä miekkoselta, mutta minkäs teet, tuo biisi vaan on niin helvetin hyvä.

Ei kommentteja: