lauantai 13. marraskuuta 2010

Yöllä puoli kaksi, kun kaikki muut jo nukkuvat, on sinun hetkesi, olla vallassa, olla olemassa

En ymmärrä tätä Bloggeria. Välillä tää ei suostu lataamaan kuvia ollenkaan ja sit heti kun valitan asiasta, niin se alkaa toimia. Tyypillistä.

Edellämainitusta syystä en saanut esiteltyä perjantain asua aikaisemmin. Ette ehkä olisi menettäneet mitään, sillä se oli aika hirveä. Tässä se kuitenkin tulee.

Nää kuvat on otettu illalla tallireissun jälkeen. Siitä punaisuus siis.


Tässä syy siihen, miksi en käytä housuja. Näytän läskiltä. PISTE. Mut eikö olekin ihana villapaita? AINO, tää on omistettu sulle.


Tänään kävin yrittäjäkurssilla asulla, jonka kuvautin ajat sitten (syyslomalla), mutta jota en ole kerinnyt julkaista. Tänään en siis näyttänyt ihan tältä, koska mun hiukset näyttää paskalta ja oon hävittäny ton huivin. Mut asu oli silti kiva :)




Hmmm... Näitä kuvia oli vielä äsken kaksi. En tiiä kuka sekoilee, minä, blogger vai koko maailma.



"Siis mistä tietää, onko elossa sanan siinä merkityksessä, että kokee elämän ainutkertaisena mahdollisuutena vai siinä mielessä, ettei ole fyysisesti kuollut?"

Oon oottanu jo kuukauden, että Happoradion biisi nimeltä 1:30 (elossa) tulis Youtubeen, ja voisin linkittää sen joka paikkaan. Se on niin helvetin hyvä. Kuunnelkaa se jostain ja kuvitelkaa tähän loppuun.

2 kommenttia: