maanantai 14. kesäkuuta 2010

You know me better

Voi että mulla menee taas kovaa. En oo varmaan viikkoon noussu sängystä ennen kahtatoista ja muutenkin oon vaan lötväillyt. Tänään heräsin onneks just vähän ennen Tanska-Hollanti-peliä (oon siis aika kova jalkapallon katselija). Niin, kyseinen pelihän alkoi 14.15...

No pelin jälkeen ajattelin sitten tehdä jotain suht hyödyllistä ja suuntasin kirpparille tarkoituksena löytää esim. kumpparit ja sadetakkit Provinssia varten.


Tuo mekko oli tänään ensimmäistä kertaa päällä, ja huomasin että se on SEKÄ kaula-aukoltaan heruttava, läpinäkyvä ETTÄ hieman lyhyt. Muuten se oli varsin kiva :D ja kuvista kiitokset Ainolle :)

MUTTA NUO KENGÄT. En tiiä onko mun jalka jotenkin kutistunut tässä viime aikoina vai ostanko vaan aina niin paskoja kenkiä halpuuden takia, sillä nämäkään eivät pysyneet kävellessä jalassa. On muuten aika hemmetin ärsyttävää käydä asioilla tämmösillä paskakengillä, ylämäkien hiippailusta puhumattakaan. On ainakin kunto kasvanut viime aikoina, kun on ollut pakko pyöräillä kaikki ylämäet ylös kun kengät ei pysy kävellessä jalassa...
Mekko & sukkahousut H&M, kengät andiamo, takki kirpparin ILMAISLAATIKKO
Niin ja eihän se ostoslakko tietenkään kestänyt... Kukaan ei varmaan ole kovin yllättynyt? Sadevermeitä ei löytynyt, yhdet kumpparit olisi löytynyt eurolla (?), mut ne oli kokoa 35 :D


Pitkävartiset Knoxin tennarit, 1 €. No mulla ei ollu ennestään tämmösiä ja nää oli ihan ehjät. Ja halvat. Ja mun kokoa. Tarvitaanko muuta syytä? :D



CD/DVD (Green Day) 90 senttiä, Populäärimusiikkia Vittulanjänkältä-leffa 25 senttiä ja punk-dokumentit olivat muistaakseni 1,20€ ja 0,70€.




Hmmm... Jonkinlaista ihastumista palloihin havaittavissa? Punainen mustilla palloilla koristettu toppi 1 €, valkoinen paita mustilla palloilla 1 €, sininen pitsipaita (teen tästä hameen) 50 senttiä ja valkoiset MUSTILLA SYDÄMILLÄ koristetut sivuverhot yhteensä euron :) Noi verhot on ihanat. Toi toppi taitaa olla ainut asia, minkä voin pukea päälleni vaikka heti... Mut en ostanut hirveesti vaatteita, se on edistystä. Vai pitäiskö sanoa, et kerrankin ostin jotain muutakin ku vaatteita.



Joo ja sit löysin tän H&M:n mekon, joka mun piti palauttaa, mut unohin ja nyt on auttamatta liian myöhäistä... Tää on kyl muuten tosi kiva, mut täähän on tosiaan rikki.



Eli kaks tommosta viiltoa löytyy ja ne on vielä tossa rinnan päällä sillee, et ne tulee just sopivasti siihen tissin alle... En siis oikein tiiä miten ton vois korjata kun ei tuohon oikeen viitsi mitään peitejuttua laittaa... Jos toi ois vähän ylempänä niin vois laittaa siihen jonkun koristekukan tai jtn. Ideoita?


Tämmönen mekko tosiaan. Tykkään, tykkään.




Mun projekti-hylly alkaa näyttää pahaenteisen täydeltä... Pitäis varmaan tehdä asialle jotain. Ja nyt oikeesti se ostoslakko käyntiin! Tosin aion ostaa Provinssista Pendulumin paidan, jos on jotain hienoja, mut kaikki tämmöset pienet höpölöpö-ostokset pitää jättää väliin.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mä päätin just, että me tullaan kesälomalle sun luo, koska haluan tavata henkilökohtaisesti tämän kirpparin ilmaislaatikon :D

MOENDE kirjoitti...

Hahaa :D Ei sieltä kyllä läheskään aina löydy mitään ihmeellistä, mutta joskus tosiaan parempia löytöjä kuin sieltä maksulliselta puolelta ;)