maanantai 14. kesäkuuta 2010

ILOSAARI

Hei kaikki! Haluaisiko joku ihana ja kiltti ihminen lähteä kanssani talkoolaiseksi Ilosaarirockiin? Itse haluaisin kokea jonkun festarin noin talkoolaisen näkökulmasta ja muutenkin säästellä vähiä rahojani :)

Talkoolaisena saa tosiaan ilmaisen sisäänpääsyn ja majoituksen kyseisille kinkereille, ruokaa ja paidan :) Työtä tarvitsee tehdä yhteensä 10-12 tuntia, joten eipä ole paha. Asialla on tosin vähän kiire, koska hakemuksen pitäisi olla perillä keskiviikkoon 16.6 mennessä.


Ilosaaressa esiintyvät muun muassa ensimmäisen keikkansa ikinä (näin jostain luin ainakin :D) tekevä Pariisin Kevät, Olavi Uusivirta, I Was A Teenage Satan Worshipper, Kemmuru, Bad Religion, Lapko, Jenni Vartiainen, Biffy Clyro, Eppu Normaali, Stepa, Amorphis, DJ Shadow ja Faith No More. Ja jos ei siinä ollut tarpeeksi syytä, niin muistuttaisin, että kyseessä on Suomen iloisin festari ;)


Niin ja kyseinen tapahtumahan EI OLE samaan aikaan kuin Suonenjoen Mansikkakarnevaalit. Tälläisessä virheellisessä luulossa nimittäin itse olin vielä pari päivää sitten :)


Kunnon mainospuhe, mun pitäisi varmaan saada ilmaiset liput tästä hyvästä :D

Ei kommentteja: