maanantai 28. kesäkuuta 2010

Sommartid

Oikeesti mulla menee hermot tähän nettiin ihan kohta. Mut joo, asiaan, tässä kuvia maanantai-illalta, jolloin olin TAAS uimassa. Jo toinen kerta tänä kesänä! Oon jo uinu enemmän ku viime ja sitä edeltävänä kesänä yhteensä.


Mähän en oikeasti tykkää kesästä yhtään. On liian kuuma, ötököitä ja liian vähäpukeisia ihmisiä. Kaikkein ärsyttävintä on kuitenkin kaikissa lehdissä jostain maaliskuusta asti pyörivät "Näin pääset kesä-/ranta-/bikinikuntoon"jutut. Kesällä kuluu rentoutua, eikö? Mitä rentoutumista on se, että ensiks hikoilet pari kuukautta päästäksesi tarpeeksi hyvään kuntoon näyttäytyäksesi jossain rannalla, jossa et todennäköisesti voi edes uida, ettei vain meikki/kampaus mene pilalle. Ja ne kaiken paljastavat bikinitkään eivät luultavasti pysyisi päällä kastuessaan, huoh. Tai joku auringonotto? Ehkä maailman turhinta puuhaa. Niin ja tietenkin se pohjarusketus pitää hankkia ensin jostain purkista, että kehtaa edes mennä jonnekin ulkosalle... Sairasta. Sitä paitsi semmonen hankkimalla hankittu rusketus on ihan hirveän näköistä. Tummahiuksisilla ihmisillä kun yleensä on muutenkin vähän tummempi iho, joten he eivät rusketusta edes pahemmin tarvitse JA BLONDEILLA RUSKETUS NÄYTTÄÄ NIIN HIRVEÄLTÄ. En oikeasti tiedä mitään hirveämmän näköistä, kuin joku superruskettunut lähes valkohiuksinen ihmisolio, jolla vielä yleensä on jotkut valkoiset rajaukset ja pastellivaatteet korostamassa sitä ihon pilaamista. Hyi. Itse haluaisin olla mielummin ihan valkoinen, niinkuin hienostoleidit joskus parisataa vuotta sitten, mutta minkäs teet? Tälläiset duunarit ruskettuu pakostakin, niinkuin silloin parisataa vuotta sittenkin, jolloin rusketus oli PAHA JA HÄVETTÄVÄ ASIA, JOSTA EROTTI IHMISEN YHTEISKUNNALLISEN ASEMAN. Ugh, olen puhunut.


Niin, kuten kuvista ehkä näkyy, itse en paljoakaan stressannut siitä rantakunnosta, mikä näkyy ehkä lievänä... löllöytenä :D Laitoin kuitenkin ensimmäistä kertaa julkisesti jalkaan nuo minishortsit :) Otettiin kuvia myös sillee, et tuo paita oli auki (alla siis pelkät bikinit), mutta niitä en julkaise. Ajattelen vain teidän lukijoiden parasta.


Oon nyt oikeesti innostunut tuosta uimisesta ja odottelen kovasti sellaista Tuhkimotarina-efektiä. Muistaako joku lukijoista tuon Mi Gorda Bella-sarjan, jota esitettiin Subilla muutama vuosi sitten? Tai näin tarkemmin ajatellen siitä taitaakin olla jo aika montakin vuotta, koska asuin silloin vielä kotona... Oltiin nimittäin pikkuveljeni kanssa ihan koukussa tuohon sarjaan :D Mut joo, siinä kuitenkin oli sellainen upeasti käsiskirjoitettu kohtaus, jossa ruma ja läski Valentina meni erään jakson lopussa uima-altaaseen ja seuraavan jakson alussa nousi sieltä mallimittaisena kaunottarena x)
Tälläinen suunnitelma saattaa ehkä kuulostaa melko ristiriitaiselta äskeisen vuodatukseni jälkeen, mutta kun ollaan siinä tilanteessa, että 80 cm leveään sänkyyn mahtuu kissojen lisäksi vain maha tai loput kropasta, niin jotain on pakko tehdä. Muita vaihtoehtoja olisi tietenkin myös leveämpi sänky tai kissojen laihduttaminen :D



Uiminen on kuitenkin ihan jees, varsinkin kun mun luota tuonne lähimmälle uimarannalle on joku 300 metriä tuollaista latupohjaa pitkin.
















Ei kommentteja: