sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Provinssi 2010

Wuhuu, Provinssi takana, HUH HUH. Oli aika rankka reissu, mutta sitäkin hauskempi!


Reissu sujui aikalailla suunnitelmien mukaan, kävin keikoilla ihan koko rahan edestä! :) Kävin nimittäin kahden päivän aikana 12 bändin keikalla... Tosin paria en katsonut ihan kokonaan.


Perjantai-ilta lähti käyntiin Paloma Faithin keikalla. Onneksi menin, kyseinen leidi oli positiivinen yllätys! Tosin tuosta leopardi-aamutakista en pahemmin lämmennyt :D


Onneksi se lähtikin pian pois päältä ;) Ei, mutta oikeasti, Paloma osasi kyllä ottaa yleisönsä, minäkin olin ihan fiiliksissä, vaikka en niistä biiseistä niin pidäkään. Välispiikeistä tykkäsin, Palomalla on ihana aksentti :)



Lempibiisini oli Paloman versio Akonin Sexy Chick-biisistä, eli Sexy Minx.




Illan toinen keikka oli sitten Herra Ylppö & Ihmiset, jonka alusta tosin myöhästyin hieman... Kävi vähän niinkuin peläsinkin, eli ennen keikan alkua makasin lähes sammumispisteessä siellä pusikossa :D Huh huijaa. Kaamea mahakipukin oli, onneksi hävisi oksentamalla. Ette ehkä halua tietää enempää yksityiskohtia.



Viimeinen keikka oli sitten Pendulum! WUHUU, olipa aika kova meno kyseisellä keikalla, en olisi uskonut että tuollainen on edes mahdollista täällä Suomessa. Teltta oli ihan täynnä väkeä ja kaikki tanssivat kuin viimeistä päivää :D Tämä taitaa olla ainut kunnollinen kuva kyseiseltä keikalta, siellä ei hirveästi uskaltanut kameraa pitää esillä. En edes ollut alunperin kovinkaan edessä, mutta keikan edetessä pääsin lähes eturiviin asti ;) Nyt kroppa on kuin jyrän alle jäänyt ja täynnä mustelmia ja ruhjeita (en tosin tiedä tulivatko ne täällä, vai erään humalassa hieman agressiivisen kaverini käsistä :D), MUTTA OLI SEN ARVOISTA! En sentään kaatunutkaan kuin kerran, kaaduttiin varmaan noin kymmenen ihmisen kanssa siinä :) Keikan puolivälissä pääsin sitten erään yläosattoman herrasmiehen "suojelukseen" xD
Ai niin, katoin muuten 30 seconds to marsiakin hetken aikaa sen edellä mainitun miekkosen kanssa, mutta en tykännyt yhtään! Katoin sitä ehkä noin 10 minuuttia ja siitä ajasta valehtelematta yli puolet kului yleisön huudattamiseen ja kehumiseen. Ei tarvi plajoa miettiä, että mihin kyseisen bändin suosio perustuu... Ei se Jared minun mielestäni nyt niiin hyvännäköinen ole :D



Lauantaina olin edellisillasta viisastuneena koko päivän limpparilinjalla, ja kyllä kannatti :) Olisi saattanut muuten muutama keikka jäädä väliin. Päivä alkoi Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan keikalla, oli aivan MAHTAVA! Mentiin Jennin kanssa katsomaan tätä ihan läpällä, mutta huh huh. Suosittelen! :) Tälläisellä letkeällä menolla oli kiva aloittaa päivä.


Olin ihan liekeissä tästä PMMP:n taustasta, haluan tuollaisen timanttipanssarimangustin! :D


PMMP:n keikka oli hyvä, mutta ei ihan niin hyvä kuin odotin. Tietenkin varhainen ajankohta vaikutti siihen, että yleisö ei ollut ihan täysillä mukana, mutta jotenkin ei vaan tullut sellaista "WOOOW"efektiä :) Mutta ei keikka missään tapauksessa huonokaan ollut :)

Haluan nuo molemmat legginssit ja Miran hiukset! Ja tuollainen paitakin kelpais kyllä :) Niin ja nuo jalkalihakset.


Näiden festareiden paras keikka oli ehdottomasti Gallowsin! Oli ihan hurja meno heti ekasta biisistä lähtien, eikä sitä viilentänyt edes mieletön kaatosade...


Nämäkin kuvat on otettu aika alkuvaiheesta, sen jälkeen ei taaskaan paljoa uskaltanut kameraa ottaa esille :) Oli sen verran hc-meininki, vaikka yritinkin pysyä poissa pahimmista paikoista. Väkisin siihen kuitenkin aina välillä joutui mukaan :)



Niin ja vähänkö rakastin Frank Carterin ääntä! Se aksentti, voi awww. Oikeesti, en tiedä mitään parempaa kuin semmonen "likainen" brittienglanti.


Niin ja löysin unelmieni miehen.



Nam.

"You finnish know how to party, I give you that"
"If you stand in that fucking rain, i stand there too"


Villa Nahin keikka oli myös aivan mieletön, aivan mahtavia biisejä! Haluan tän levyn, olisin ostanut täältä mut mulla ei ollu tarpeeks käteistä jäljellä (yllätys) x). Niin ja se laulajan ääni, GRAUH.



Meadow Island oli myös kiva, en valitettavasti kerinnyt katsoa keikkaa ihan loppuun kun tuli kiire Jätkäjätkien keikalle.



En tiiä miten tää kuva nyt joutu tähän, mut joo, kävin katsomassa myös Atreyuta, mut en pahemmin lämmennyt... Kaikki biisit kuulosti jotenkin niin samalle ja muutenkin. Ei se ehkä vaan ole ihan minun musiikkia.


Jätkäjätkien keikka oli huippu, kuten aina :) Ainakin tuolla etrivissä kaikki tanssi ihan kunnolla ja taisi tuo teltta olla muutenkin aika täynnä. Tosin ulkona taisi sataa tällöin :D


En ollut hirveästi kuullut niitä Jätkäjätkien biisejä, mutta hyvin niihin pääsi mukaan silti. Niin ja Joskalla on aivan ihana ääni :)


Puppa J oli aika liekeissä, välispiikit oli välillä aika... mielenkiintoisia xD Mutta keikka oli tosi hyvä ja lopuksi tuli vielä Asan biisejä, esim. Leijonaa mä metsästän, jota en varmaan edes aikaisemmin ole kuullut livenä! Tai ainakaan en muista :D


Jätkäjätkien keikan takia myöhästyin sitten hieman ehdottomasta H-hetkestä, eli Cypress Hillin keikasta. Ei se kyllä sitten menoa haitannut ja menin aikalailla eteemmäs tämän kuvien ottamisen jälkeen.


En edes yrittänyt zoomailla sinne lavalle, ei tuossa mun kamerassa kuitenkaan olisi ollut tarpeeksi "tehoja" moiseen, joten mitä turhia. Ja ei tän alun jälkeen enää paljoa kerinnyt kuvailemaan, piti vaan tanssia koko ajan :) KEIKKA OLI NIIN MAHTAVA! Ei voi kuin ihailla miesten karismaa.
Huomasin muuten tän reissun aikana sen, että seuraa löytyy aina sillon kun sitä ei kaipaa :) Tätäkin keikkaa olin katsonut ehkä sen 5 minuuttia ja olin ihan fiiliksissä kun yks tyyppi tulee siihen sillee et mun on pakko tietää mikä sun nimi on. Hmm, joo, olen Elli ja jatkan keikan katsomista. "Sulla on ihan vitun siisti pipo". Just. Aina kun käänsin katseeni lavalle niin juttu jatkui... "Mun on ihan pakko tanssia sun kanssa vähän". joo, tee ihan mitä vaan, kunhan vaan OOT HILJAA JA ANNAT MUN KATSOA TÄTÄ KEIKKAA! :D
Kävin katsomassa myös Crystal Castlesin keikan, josta ei valitettavasti ole kuvamateriaalia. Siinä vaiheessa oli jo käsillä aika paljon muutakin tekemistä :D Ja oltiin niin takana ja siellä teltassa oli niin pimeää, et ei tolla mun kameralla olis saanu hyviä kuvia kuitenkaan. Mut hyvä keikka oli, tanssitti kyllä kivasti :)


Tarttuihan sieltä jotain mukaakin :)
Jeppis jee, mahtava reissu oli! :)

Ei kommentteja: