tiistai 8. kesäkuuta 2010

Be bad

Jeps, elikkäs kävimme ainon kanssa katsastamassa tämän Youth in Revolt - leffan. Oli aika luksusta kun koko teatterissa oli meidän lisäksemme vaan kaks ihmistä :O


Leffa oli aika perinteinen Michael Cera - leffa, eli nörttipoika haluaa päästä pukille ja sitten sekoilee päästäkseen tavoitteeseensa :D Leffa oli kyllä hauska, mutta en kuitenkaan tykännyt tästä ihan niin paljon kuin esimerkiksi Superbadistä tai siitä Nickin ja Norahin soittolistasta. Tästä jotenkin puuttui se "opetus". Tai tämän tytön sydän ei ainakaan sulaisi puolen kaupungin polttamisella. Ja olenko ainut, jota häiritsee se, että Ceralla on joka leffassa täysin sama rooli ja tällä kertaa jopa sama nimikin??? Leffa oli kuitenkin varsin viihdyttävä, joten suosittelen sitä kaveri-iltoihin tai esimerkiksi pohjien ottamisen oheen. Ensitreffeille en ehkä suosittelisi. Mutta joo, ihan kiva. Eihän leffa, joka alkaa runkkauskohtauksella, VOI olla huono :D


Leffassa päähenkilö Nick Twisp loi itselleen pahis alter egon, Francois Dillingerin. Ja pahisrooli sopi Ceralle hyvin, olisikin mukava nähdä hänet joskus pahiksena koko leffan ajan :) Ja okei, olihan leffassa se opetus, että lopulta sankari sai tytön omana itsenään. Niin ja yhdessä asiassa Francois oli todellakin väärässä; tyttöjä TODELLAKIN saa vinyylejä kuuntelemalla ;)

Tykkäsin asusta ihan taaskin ihan superpaljon! Tuo hame on siis se eilen Seppälästä ostettu ja myöskin lasit, kengät ja sukkikset olivat uudet.


Minä ja Michael.




Nää kengät on muuten ihan tosi ihanat, mutta nää on ihan liian ISOT. Voi että oli tuskaa hiihdellä näillä kaupassa, eivät nimittäin meinanneet millään pysyä jalassa. Mut muuten nää on aivan mahtavat! Pitää varmaan hommata jotkut pohjalliset tms.



Paita kirppis(H&M), hame ja sukkikset Seppälä, kengät kirppis (Vagabond) ja laukku kirppis.
Kolme postausta tän päivän puolella! Oonpa ahkera (tai sit vaan välttelen kaikkea oikeaa tekemistä tällä loputtomalla dataamisella). Huomenna Jyväskylään!

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

reivimonot! :D

MOENDE kirjoitti...

NIINPÄ! Enää puuttuu ne reivit.