lauantai 12. kesäkuuta 2010

Home sweet home

Minulta puuttuu kokonaan sellainen sisustus-/pesänrakennusvietti. Tai itse asiassa se pesäily/luolailu onnistuu kyllä mainiosti. Minulla on pakonomainen tarve keräillä vaatteita, kenkiä, lehtiä, kirjoja, CD-levyjä ynnä muuta krääsää. Vihaan siivoamista. En raaski heittää mitään pois. En halua laittaa rahaa huonekaluihin, koska nekin rahat voi laittaa vaatteisiin, kenkiin, lehtiin yms.

Ei siis ole mikään ihme, että kämppäni on suoraansanottuna melkoinen läävä. Ja säilytän suurinta osaa tavaroistani pahvilaatikoissa... Tässä näkyy käytävä. Mullahan on niin iso kämppä, että täällä on tämmönen käytäväkin :D


Mun sisustuksen pääpaino on julisteissa ynnä muissa seinäkoristeissa. Seinät on kivoja, kun niihin ei keräydy mitään roinaa.

Vaatekaapit. Huomatkaa mustavalkoinen miesgalleriani keskimmäisen kaapin ovessa.



Vessaa en esittele, se on yksinkertaisesti liian kaamea.









Nukun siis tuossa sohvalla. Tuo on siis puuta, rikki ja siinä on 8 cm paksu patja. Olen nukkunut siinä nyt jo 1,5 vuotta. Voitte uskoa, että selkäni on hieman paskana. Niin ja vihaan noita mattoja.





Ruokapöytä, jonka ääressä ei varmaan ikinä ole syöty, koska siinä ei ole TILAA. Niin ja mikä on tuo Pringles-purkki tuolla pöydän alla?



Iloinen keittiöni :D Yleensä hyvin, hyvin sotkuinen. En vietä tässä osastossa hirveästi aikaani, yleensä käyn korkeintaan tuossa jääkaapilla.




Oon tehnyt taas suuren päätöksen. Yritin tänään siivota, mutta huomasin sen lähes mahdottomaksi tehtäväksi. MUN VAAATTEET JA KENGÄT EI VAAN YKSINKERTAISESTI MAHDU MIHINKÄÄN! Niinpä ajattelinkin taas yrittää pientä ostoslakkoa (viimeksihän se ei onnistunut kovinkaan hyvin) ja keskittyä muun muassa entisten vaatteideni tuunailuun ja kotini sisustamiseen.
Jo tuo sana sisustaminen aiheuttaa kylmiä väreitä :D No, tästä se lähtee! Vinkkejä, vertaistukea ja kannustusta otetaan vastaan.

Ei kommentteja: