tiistai 8. kesäkuuta 2010

Addict - people who likes things very very much

Onneks lähdin sinne Tampereelle, oli nimittäin ihan supermukavaa! :) Junailu on niin mukavaa, ja tänään oli vielä oikein erityisen mukavia kanssamatkustajia ;) Ilman paikkalippua kun saa noissa suosituimmissa junissa aina seikkailla ympäriinsä. Istuin aamulla mm. erään superhotin ( ja -mukavan!) liikemiehen sekä supermukavan pojan vieressä. Kotimatkan vietinkin sitten jonkun hyvin viinalta haisevan miehen takana, mutta hei, kaikkea ei voi saada. Sitä paitsi nukuin lähes koko paluumatkan, joten en olisi niitä hottiksia kerennytkään vilkuilemaan ;)


Tykkäsin itse tosi paljon tän päivän asusta, mutta yllättäen siitä ei ole kunnon kuvaa. Tein sitten tollaisen sangen upeahkon kollaasin periaatteella "monta paskaa kuvaa korvaa yhden hyvän". Ja tota pitää varmaan klikata isommaksi jos haluaa nähdä jotain.

Koru Kalevala Jewellery, tunika JC, legginssit ja neule BikBok, nahkatakki H&M, huivi ja kengät kirppis


Pääsykoe meni miten meni, eli huonosti. Eniten ärsytti se, että se kirjatesti oli jopa aika helppo ja osasin vastata kaikkiin niihin kysymyksiin, joiden aiheista kerkesin lukea menomatkalla... Ei olisi siis hirveästi panostamista vaadittu kun kerkesin kuitenkin lukea puolet koko kirjasta vajaan kolmen tunnin aikana... Että jos edes yhden päivän olisi lukenut. Laiskuuden huippu? Onneksi kyseessä oli monivalintakoe, ja veikkaamallahan voittaa aina! Kielien kokeet menivät sitten vielä paskemmin, enkussa oli sentään monivalintoja, joten sain vastattua kaikkeen (en tosin tajunnut osasta yhtään mitään), mutta saksassa piti kirjoittaa 200 sanan essee! Moi vaan, arvatkaapa muistinko yhtäkään saksan sanaa otsikoiden ymmärtämisestä puhumattakaan. Palautin siis tyhjän paperin. Noh, hyvä puoli on se, että huomasin sitä valintakoekirjaa lukiessani, että aihe kiinnostaa minua oikeasti! Ens vuonna sitten vain hakemaan uudestaan.
Olin kokeessa myöskin hieman väsynyt, koska olin herännyt viideltä, jotta kerkeäisin ennen kokeita keskittymään oleelliseen eli shoppailuun. Olin ilmeisesti aamulla hieman unenpöpperössä, koska onnistuin eksyttämään itseni jonnekin sivistyksen ulkopuolelle heti kättelyssä :D Kun periksihän ei anneta, takaisin ei käännytä eikä apua kysytä. No löysin kuitenkin näköalakierroksen jälkeen takaisin keskustaan, eikä sen jälkeen ollut pienintäkään ongelmaa. Kävin vain noissa neljässä liikkeessä, mutta onnistuin silti kuluttamaan rahaa varsin kiitettävästi. Aloitin Radiokirppikseltä, joka oli vähän pettymys, sillä en löytänyt sieltä oikein mitään... Rahaa meni siitä huolimatta vajaat kolmekymppiä :D Sitten kävin H&M:llä ja yliopistolle päin seikkaillessani törmäsin Fidaan, jossa oli vaikka mitä! Ja sit kokeiden välisen tauon aikana kävin ruokakauppareissulla "kuluttamassa aikaa" Seppälässä...

Tässä kaikkea pikkusälää. Aurinkolasit 1€ ja Puman hajuvesi 4 € Radiokirppikseltä, valjaat (ovat oikeasti pienelle koiralle, mutta Maussi on vähän iso...) 1,5 € Fidasta, kahdet sukkikset (pilkulliset ja raidalliset, sinisiä) 4,95€ H&M:ltä ja ruudulliset sukkikset 1,50 Seppälästä.



Kaks pipoa (!) ja huivi Seppälästä, kaikki euron per rätti.



!!!!!! KENKIÄÄÄ. Violetit korkkarit 5 euroa, Vagabondin mustat korkkarit keltaisilla yksityiskohdilla 6 euroa ja Biancon mustat korkkarit 3,5 euroa. Kaikki Radiokirppikseltä.





Pitkä, musta toppi H&M:ltä, 4,95€. Tää on periaatteessa kaikkien mekkojen yms. alle, mut voishan tätä käyttää pelkästäänkin, jos vaan kroppa kestäis sellasen makkarankuorimenon :D Ja korkeavyötäröinen muhkuhame Seppälästä, maksoi KAKSI EUROA.




Löysin taas Lapko-paidan kirpparilta! 2€. Fidasta.






Vähän kesäisempää ilmettä vaatekaappiin tuovat sininen Topshopin röyhelöpaita ja turkoosi H&M:n peruspaita. 2 egee kappale. Fidasta nämäkin.



Kerran emo, aina emo. 3€. Fidasta.




Nanson lempivaate-mekko, 13 EUROA! :D En voinut vastustaa pinkkeyttä ja ruutuja. Radiokirppikseltä.



Toukkamekko (toi pinta näyttää ihan semmoselta toukalta :D), 10 €, Seppälästä. Tää näyttää tossa henkarissa vähän möhkyltä, mut on oikeesti aika näpsä päällä ;)

Mitäs tykkäsitte ostoksista? Itse tykkäsin kovasti. Keskiviikkona olisikin sitten taas vuorossa Jyväskylän reissu, vahingosta viisastuneena sain jopa sitä kirjaa tänään luettua paluumatkalla ihan kivasti.
Näin muuten tänään (VASTA) eka kertaa noita H&M:n Black Book-paitoja ja tykkäsin kovasti. Olisin ostanut tuon otsikon paidan, mutta niitä oli vain 34:sia jäljellä :/
Päivän tunnusbiisi: Anna Puu - Vuoroin vieraissa (Ei löydy Youtubesta)


Mut yhtä hän ei tiedä enkä rupee kertomaan
ei yhtä hän ei tiedä enkä viitti kertookaan
kuka mua lämmittää
keltä sokeria saan
yhtä hän ei tiedä enkä rupee kertomaan.

Joka tyttö tarvii rakkautta ytimiin
sanoin:
Joka nainen tahtoo hellyyttä huokosiin
jos en kotoa saa
voin mennä naapuriin
ja siellä turvautua mun kullan kaveriin

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mun piti varottaa sua tosta Radiokirppiksestä, mutta unohin! Se on kuulemma aikanaan ollu aivan mahtava, mutta nykyään ihan paska. Ite en oo käynny just tästä syystä. Muuten täällä on kyllä tosi hyvät kirppikset, kannattaa tulla toistekki niin lähen sun mukaan!

MOENDE kirjoitti...

No höh, muistan ku viime kesänä kävin siellä Radiolla kaks kertaa neljän päivän sisällä ja kummallakin kerralla löysin yli 50 eurolla ostettavaa :D Et joko sillon oli parempi tarjonta, tai sit musta on tullu harkitsevampi! Epäilen kyllä vahvasti tuota jälkimmäistä :) Mut ehottomasti tuun joskus uudestaan... Varsinkin jos muutan sinne, niinku haluaisin :)