tiistai 22. kesäkuuta 2010

Take the money & run

Sain viime yönä unta vasta viiden aikoihin ja tänään heräsin sitten kahdeksalta äitin saarnaussoittoon. Arvatkaapa vaan vituttiko kolmen tunnin unien jälkeen kuunnella asioita, jotka olen kuullut jo noin 38488595905004 kertaa ennenkin.


Joo, no sitten kun vitutti niin paljon niin päätinpä sitten tehdä pienen ex tempore-reissun Jyväskylään :D Alkoikin jo ahdistaa se rahan määrä tilillä. Eipä ahdista enää.

Päivän asu oli tylsääkin tylsempi, mut oli mulla sentään nää mun lempparikengät :) Oikeesti aika turhaa ostaa jatkuvasti uusia vaatteita ku käytän kuitenkin aina näitä samoja, vanhoja, tylsiä...

Löysin vihdoinkin tämmösen hailakan, läpinäkyvän löllöilypaidan. Oon ettiny tämmöstä jo jonkin aikaa, mut H&M:ltä ei löytynyt sitä täydellistä. No Gina Tricotistapa löyty ja tää oli puoleen hintaan, eli noin 6,50 €. Mulla ei muuten hirveesti oo GT:n vaatteita, mut se johtuu aika pitkälti siitä, että Kuopioon tuli se vasta tänä keväänä, eikä tää koko ketjukaan kuitenkaan kovin kauaa ole vielä Suomessa ollut. Kirppareilla ei siis hirveästi ole niitä vaatteita. Vielä.


Jotenkin mua aina ällöttää ne GT:n liikkeet, ne myyjät on niin tekopirteitä ja ylimeikattuja (niin tosin kaikissa vaatekaupoissa taitaa olla) ja sit ne on aina niin täynnä jotain pastellivärejä, että alkaa ihan ahdistaa tälläistä synkistelijää. Mut hienoja printtipaitoja siellä on, tässäpä yksi esimerkki. Tämäkin oli alennuksessa, joten hintaa jäi vähän alle 5 euroa. Niin ja tiedän, että toi yhdistelmä oli aika karu, kokeilin heti kuvaamisen jälkeen laittaa ton paidan housuihin ja se oli heti paljon parempi! Mut tietenkään siitä ei sit tullu mieleen ottaa kuvaa.




Mulle tulee tosta printistä jotenkin tatuoinnit mieleen, en tiiä miks. Tossa on kuitenkin toi luuranko ja sit kaikkea tilpehööriä siinä ympärillä. Mut se, miks ostin tän paidan on toi Memento Mori-teksti. Rakastan latinaa.

Niin ja sitten on vielä viimeinen vaateostos, eli tälläinen reivikesämekko. Toi on oikeesti kivan mallinen, kuva ei tee oikeutta (yllätys). Niin ja toi helma on sivuilta lyhyempi, kiva! Tää maksoi vajaan kympin, oli myös alessa.



Hmm, nyt on ainakin korviksia... Eli noi kaikki Seppälän jutskat oli euron ja sit noi molemmat GT:n satsit oli 4 euroa. Ostan vaan koko ajan hulluna korviksia, vaikka en oo pitäny mitään korvissa pariin viikkoon, kiva tuska tulee taas ku pitää ruksauttaa ne korvista läpi. Mut noi oli niin söpöjä :)


Eli nyt mulla on huuli-, kitara-, maihari- ja lentokonekorvikset. How cool is that?



Reissu nyt ei noiden ylläolevien ostosten myötä olis edes tullut kovin kalliiksi, MUTTA eksyinpä sitten Anttilan TopTeniin. Se on oikeasti maailman pirullisin paikka! Jossain peruslevykaupoissa ei yleensä ole mitään hirmusia aleja, niin että niissä en yleensä villiinny, vaan tyydyn yhteen tai kahteen levyyn. En sit muista enää kaikkien hintoja ja kuitinkin oon jo hukannu, mut yhteensä mun ostokset kyseisessä puljussa makso 82 euroa... Vähän lähti taas lapasesta tää homma.
Villa Nah: Origin 14,95€ (tän ostin siis ihan oikealla hinnalla, joka oli halvempi kuin siellä Provinssissa! Kerrankin kannatti odottaa.)
Hannibal & Joku Roti Mafia: Streets of Nekala 5€ (osaan tän levyn ulkoa ku tää on mulla koneella, mut tiedänpähän ainakin, et tää on hyvä)
Zen Café: Idiootti ehkä 7.99€? (parasta! osaan tänkin levyn ulkoa)
Marvin Gaye: Love Songs Greatest Duets 3€ (parasta yö-/fiilistelymusaa)
Arctic Monkeys: Favourite Worst Nightmare 4,95€ (!!!!)

Ostin myös 8 (tai oikeastaan 9, ku tuo yks on tuplapakkaus) leffaa :D Ja näiden hintoja en todellakaan muista, kaikki olivat 5-8 euroa.
Failure to launch (Muuttohaluton Poikamies) yks parhaista hömppäkomedioista ikinä! Zooey Deschanelin roolihahmo on vaan niiin mahtava, että se ite pääpari jää ainakin multa ihan unholaan.
Elizabethtown. Orlando, JEE! Se itsemurhakone on mahtava :)
American History X. Ainut tämmönen vakava leffa minkä ostin tänään. En oo kattonu tätä ikinä, mut noin 98 prosentin varmuudella pidän tästä.
Yes Man. Zooey Deschanel!!!! Siinä syy tämän leffan ostoon.
Peter Pan. Yks mun lempileffoja. I do believe in fairies, I do, I do!
Zack & Miri puuhaa pornoa. Tää on luultavasti ihan paska, mut oon aina halunnu nähä tän :D Ja tili näyttää tällä hetkellä siltä, että voisin vaikka ottaa mallia tästä.
The Pacifier - Tuttisoturi. VIN DIESEL. Tajusin, etten omista yhtäkään Vin Diesel-leffaa. Juonella ei oo mitään väliä, ei mulla riitä aivotoimintaa sen seuraamiseen kuitenkaan ku pitää kuolata.
I was here. Virolainen (! en oo varmaan ikinä nähny virolaista leffaa) leffa huumediileripojasta. Tarvinneeko sanoa enempää?
Sex Drive. No heei, tässä on paljon mauttomia panojuttuja, autoja ja hölmöilyä. Mun leffa!

Semmosta holtitonta rahankäyttöä tänään, voipi jäädä nyt se Ilosaari välistä. Väsyttää, on kipeä olo ja huomenna on töitä, mut tekis mieli kattoa silti vielä "äkkiä" joku leffa :D
Öitä!

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Onko olamassa levy, jonka nimi on streets of NEKALA?! Siis se on meidän naapurikaupunginosa. Ajoin sielä autokoulun kakkosvaiheen, koska siellä on kuulemma vaikeita risteyksiä :D

MOENDE kirjoitti...

:D Oot melkeen kuuluisa.