tiistai 13. heinäkuuta 2010

Voisko tää Suomen kesä loppua jo?

Täällä on liian kuuma. En ymmärrä miten jotkut voi nauttia tämmösistä helteistä. Minun kesäinho vaan lisääntyy hetki hetkeltä.

Olin tänään töissä ja sit kävin kirpparilla. En nyt jaksa kirjottaa mitään sen kummempia sepustuksia, kun oli niin mitäänsanomaton päivä.

Käytin ensimmäistä kertaa näitä paljettiballerinoja ja nää oli oikeen hyvät jalassa! Yllätyin suuresti. Kirpparille nää kuitenkin menee, kun en oikein lämpene noille paljeteille. Niin muuten, varasin pöydän.





Suhteellisen tylsä asu taas tänään. Ja KUUMA! Mulla on aika nihkeesti noita kesävaatteita, paksut farkut ja mustat bändipaidat ei oo ihan parhaita näillä lämpöasteilla. Ja mekkoja en voi töissä pitää.



H&M:n paita, 2 ja puoli euroa. En vaan voinut vastustaa tuota kuviota, se on niin kiehtova.





Sit ostin sukkikset eurolla. Varmasti tulee käyttöä valkoisille kultaisilla sydämillä koristelluille sukkiksille. Alla tavalliset mustat caprit, 2 euroa. Myin tälläset lähes samanlaiset viimeks kirpparilla, ne vaan oli pari kokoa isommat ja sillon liian pienet. On tässä helteessä näköjään jotain hyvääkin ;)




Ruskeat avokkaat ovat suomalaiset ja nahkaa, joten kahden euron hinnalla oli pakko ottaa matkaan. En vaan yksinkertaisesti pysty vastustamaan suomalaisia nahkakenkiä parin euron hintaan, kyllä niille aina sen verran käyttöä tulee! Niin ja sitten noi Skopunktenin kangaskengät oli pakko ostaa, I love ankkuri. Maksoivat 50 senttiä. Oon muuten alkanut vähän epäröidä merimiestulevaisuuttani, siitä ajattelin tehdä oman postauksen, kunhan jaksan/kerkeän.




Kirja, 1€ ja tyynyliinat 50 senttiä kappale.



Kissatkaan ei oikein kestä tätä hellettä :D
Päivän biisi: Jukka Poika - Mielihyvää (ihana biisi, kuuntelin tätä koko aamun ennen töihin lähtöä!)
P.S. Katoin ennen tuon videon ettimistä Youtubesta videon, missä Iker pussaa tyttöystäväänsä. Säälittävää!
P.P.S. Taidan lähtee uimaan, ei siellä enää tähän aikaan voi olla ketään. Eihän?
P.P.P.S. Oon irstas mummo, joka kuolaa tällä hetkellä erään mua nuoremman pojan Facebook-kuvalle, jossa se esittelee jotain hemmetin haukea ilman paitaa. Siis en oo ikinä ennen ollu mikään vatsalihastyttö, mutta HUH HUH.

Ei kommentteja: