sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Reivaa reivaa

Jeppistä jee, oltiin eilen Kaisan kanssa vierailemassa Kuopion yöelämässä. Ei ollut mikään erityisen mahtava ilta, mutta ei mikään huonokaan. Sellainen ihan mukava :)


Ilta alkoi räppikeikalla Henkassa. Illan aloittivat Riku & Rölli. Vetivät ihan hyvin, mutta biisit eivät kyllä erityisemmin kolahtaneet. Freestyle-osiot toimivat paljon paremmin ;)

Illan pääesiintyjä oli sitten Timi Lexikon. En ole kyllä mikään herran suurin fani, mutta täytyy myöntää, että keikka oli kyllä ihan hyvä :)


Joistakin biiseistä huomasin jopa tykkääväni :D Vähät valitan, Huasteleppa levveemmin, Älä vaivu ja Sukupolvi sanoo ainakin miellyttivät korvaani. Meno oli yleisön joukossa kyllä ihan hyvä, hieman vaan mietityttää ihmiset, jotka eturivissä kuvaavat enemmän itseään kuin sitä esiintyjää... Ja lievä kato kävi eturivissä kun lavalta purskotettiin vettä yleisöön päin :D

Keikan kohokohta oli kuitenkin se, kun Joniveli ilmestyi lavalle Seinät-biisin ajaksi.




Joku muisti asukuvat vasta hieman myöhään, oli pimeää ja loistan näissä kuvissa kuin joku Jeesus.










Niin ja noi läikät on tosiaan sitä vettä. Tykkäsin asusta tosi paljon! Ihanaa, kun oli pitkästä aikaa ihmismäinen keli ja pystyi käyttämään saappaita :) Mulla on muuten tainnut olla tuo sama mekko lähes joka kerta kun oon käyny Henkassa jollain keikalla...

Loppuilta tanssittiin sitten totuttuun tapaan Virtasessa, joka tällä kertaa oli hieman pettymys. En tiedä, oli ehkä liian vähän porukkaa tai jotain. Mutta ihan kivaa oli ja musiikki oli sentään samaaa tasoa kuin aina, eli paskaa. Mutta ihmiselle, jonka mielestä Trilogian Nyytit on paras tanssibiisi ikinä, on tuo paikka juuri oikea. Olipas mielenkiintoinen lause.

Ei kommentteja: