maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kolme sanaa, jotka pelastavat pahankin päivän: käteisellä vai kortilla?

Wuhuu, sain ehkä töitä loppukesäksi! Hallelujaa, olinkin jo vähän pulassa. Juhlistin sitten vapaapäivääni ja mahdollista työnsaantiani paikallisella shoppauskierroksella. (Ai niin, munhan piti lopettaa shoppailu.)

Tänään en sentään ihan pukeutunut mustiin, mutta ällöttävän kuuma oli joka tapauksessa. Kokeilin tänään muuten sitä Klippoteket-kuivashampoota, mutta en kyllä mitenkään häikäistynyt. Mulle on tärkeetä, että hiukset myös tuntuu puhtailta ja tosta tuli vähän semmonen limanen olo, myös haju oli aika makea. Tuuheuttavaakaan efektia en juurikaan huomannut, hiukseni olivat vaan ehkä vielä vähän pörröisemmät kuin tavallisesti.

Hirvee pönötyskuva. Yritin tänään ottaa aurinkoa aika surkealla menestyksellä; vietin pihalla yhteensä ehkä TUNNIN aurinkolasit ja huivi päässä ja onnistuin silti saamaan auringonpistoksen. Menikin sitten koko ilta enemmän tai vähemmän taju kankaalla sängyssä maatessa. Että kivaa vapaapäivää vaan :D Mut selvisin kuitenkin hengissä. Tää kuva on siis otettu vasta äsken, joten tässä ei oo koruja yms.


Kävin tosiaan kirpparilla pitkästä aikaa ja siellä oli vaikka mitä! :) Oon kuitenkin tyytyväinen ostoksiini, en ostanut mitään hirveän turhaa.


Maailman söpöin paita! Mulla on nyt näköjään meneillään joku pinkki kausi. Tässä on tommonen jännä kaulus, lörppöhihat ja edessä napit & rusetti. Awwww :) Alunperin H&M:ltä, maksoi 3 euroa.



No okei, ehkä vähän villiinnyin. Tiedä sitten johtuuko kuumista venäläispojista (niitä vilisee taas täällä) vai mistä, mutta ostin tälläset "fuck me"saappaat x) Maksoivat 2,5 euroa, pohjat on nimittäin vähän huonossa kunnossa.



Maussi ja kengät osa 1.





Ostin myös tollaset harmaat korkkarit ja mustat nilkkurit. Noi molemmat on ihan mahtavat! :D Korkkarit 2 €, nilkkurit 4 €. Noi nilkkurit on ihan käyttämättömät ja kuumat! Kuva ei tee oikeutta, taaskaan.

Kenkäraati.
"Mitä helvettiä se on taas tänne raahannu, eihän ne entisetkään mahdu enää kaappeihin, meidän elintila vaan pienenee entisestään"




KYLLÄ!
Löysin ilmaislootasta ehkä maailman hienoimman villapaidan! Se on iso, löysä, venynyt, virttynyt ja läpinäkyvä. Siinä on pastellinkeltaisia raitoja ja näytän siinä norsulta. Rakkautta ensi silmäyksellä.




Nappasin ilmaislaatikosta myös tälläisen vyön.



En löytänyt kirjastosta mitään luettavaa! Nykyään kaikki kirjat kertoo vähintäänkin jostain insestistä tai ovat muuten vaan turhan syvällisiä. Missä ovat hömppäkirjat? Tuntuu siltä, että olen lukenut kaikki hyvät jo liian monta kertaa. Osaisiko joku suositella jotain kesäistä?
Mutta onneksi lastenosastoon voi aina luottaa, Muumit ja Lucky Luket, löööwe. Siis leijona saksaksi.



Ostin myös tälläisiä kortteja, 50 senttiä kappale.




Nää tulee mun jääkaapin oveen :)
Saa nähä miten selviydyn huomenna töihin, menin tänä aamuna nukkumaan puol kaheksalta... Ja nyt kello on puol yks ja teen vasta ruokaa, joka hajusta päätellen alkaa olla melko pohjaanpalanutta. Ai miten niin ruoka ei valmistu itestään liedellä?
P.S. Näin tänään mun naapurin! Ja olin suht hyvännäköisenä liikenteessä! Okei, taktikoin ehkä sillee, et lähin kylälle just ku se tuli töistä, mutta... Sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua. Ja tämä on SOTAA karman lakia vastaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostit mun harmaat kengät!! :)
-tsenii

MOENDE kirjoitti...

Jep, tunnistin kyllä käsialan ;)