lauantai 6. helmikuuta 2010

I'm yours to keep if you want me

Notes to self:

1. Vaatteiden tilaaminen netistä kolmen aikaan aamuyöstä ei välttämättä ole mikään maailman paras idea.
2. H&M:n tädit (tai sedät) eivät laita tavaroita alennukseen ihan hyvää hyvyyttään, vaan siksi, ettei kukaan ole halunnut ostaa kyseisiä tuotteita oikeaan hintaan... Mistä voisi ehkä päätellä, että kyseisissä tuotteissa saattaa olla jotain outoa/vikaa/mätää.
3. Älä osta alennusvaatteita sovittamatta niitä. Ne eivät kuitenkaan ole sopivia. Tämä koskee myös muitakin kuin nettikauppoja.

H&M:n nettipakettini saapui siis eilen. Sisältö oli hieman... hämmentävä, mutta nyt olen jo oikeastaan päässyt asian yli. En voinut esitellä näitä eilen, koska en löytänyt kameraani... Onneksi löysin sen tänään sängyn alla lojuneesta laukusta :D En kommentoi.

Tää mekko oli ainut ei-alennuksessa ollut ostos, joten sain tästä sitten sen 10% alennusta ja hinnaksi jäi 6,25e. Halusin siis perustrikoomekon, jota voisi käyttää sekä arkena ja myös jossain baarissa tms. Tämä on kyllä lähes täydellinen! Kivat mustelmat mulla muuten tuossa kädessä, ei mitään hajua mistä ne on tullu :O

Mekon yläosa on siis tuollainen toppimallinen ja sitten vyötäröllä on kuminauha ja sit tässä on vielä taskutkin! Rakkautta. Ainut miinuspuoli on se, että tämä on ehkä hiukkasen liian lyhyt koulussa pidettäväksi :D Tosin en tiedä tunnenko käsitettä liian lyhyt helma.


Sitten on kengät... Ensinnäkin, näissä on 10 cm korko, joten en todellakaan osaa kävellä näillä.
Toiseksi mun varpaat ei mahdu kunnolla näihin :D Kolmanneksi, mun jalat meinas kuolla jo tuon valokuvauksen aikana... Ja neljänneks, nää on ihan hirveetä kiiltävää materiaalia. Vihaan kaikkea kiiltävää.

Mut jotenkin ne vaan kiehtoo ihan mielettömästi :D Hinta oli 9,95. En oikeen tiedä pidänkö nämä vai en.



Nää on kans aika mieletön "löytö". Eli tuollaiset satiinitossut, missä on tuollaista "ihanaa" pitsiä xD Näiden hinta 6,95. Nää on kyl ihan mielettömän pehmeät ja kevyet jalassa, MUTTA...




... ne on todellakin ihan tossut, eli nuo pohjat on tuollaiset jumppasaliin sopivat. Eli mitä helvettiä mä tälläsillä teen? Pidän kotona? Meen salille näissä? :D






Sitten ostin myös alusvaatteita... Ei niistä sen enempää :D Ja sit ostin tuollaisen ihanan kukkajutun! Tykkään tuosta ihan törkeästi :)
Saas nähdä jaksanko palauttaa mitään :D Kun se on niin vaivalloista ja nuo pussitkin vähän hajos... Mulla pitäis olla semmonen sihteeri joka hoitais kaikki tommoset tylsät jutut. Onko vapaaehtoisia?




2 kommenttia:

Larabella kirjoitti...

Kiiltokengät on aikas makkeet!

MOENDE kirjoitti...

no niinhän ne on :) voinkin sitten myydä ne sulle joskus kun en kuitenkaan tuu ikinä pitämään niitä :D