keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Singstarz in the house tonight, and tonight only!

Kävin eilen katsomassa leffan nimeltä Ponyo rantakalliolla :) Se oli oikein hyvä, vaikka olikin dubattu ja kaikki muut katsojat olivat pikkulapsia tai heidän vanhempiaan. Leffa oli ihanan värikäs ja juoni oli kiva. Tykkäsin myös siitä, että leffassa oli ikäänkuin kaksi tasoa, eli toinen lapsille ja toinen sitten vähän vanhemmille.


Minusta leffa oli aika pelottava, en ymmärrä miten ne lapset uskalsivat katsoa sitä :D Tosin minulla on eräänlainen kalakammo myös ihan tosielämässä, joten ei ole ihme, että pelkään leffaa, jossa jättiläiskalat ajavat autoa takaa... Suosittelen leffaa lämpimästi kaikille Hayao Miyazakin faneille ja tietenkin kaikille muillekin, jotka haluavat katsoa älykkäitä, mutta hauskoja leffoja.


Suosikkihahmoni oli Ponyon isä, Fujimoto, jolla oli ihana glam rock-tyyli :D Hän oli kyllä myös aika pelottava, mutta myös jotenkin hellyyttävä puhuessaan itselleen.
Esittelen tässä samalla muutaman kirppariostoksen, jotka tein maanantaina viimeisiä joululahjoja ostaessani.


Valkoiset korkkarit meinasin ostaa jo aiemmin, mutta onneksi en ostanut, sillä nyt hinta oli pudonnut ja ne maksoivat vain euron! Alkuperäinen hinta oli 3 €. Nuo toiset eivät ole mitkään maailman kauneimmat, mutta tarvitsen edes yhdet talvikengät. Alkaa vähän kyllästyttää tuo ainainen kenkien jäätyminen jalan ympärille. Ostin nämä alunperin työkengiksi, mutta voisin ehkä säästää nämä ihan peruskäyttöön, sillä eivät nämä kuitenkaan mitkään maailman lämpimimmät varmaankaan ole. Maksoivat kolme euroa.



Kartutin huivikokoelmaani tällaisella korallinvärisellä huivilla, josta tykkään paljon, se on ihanan pehmeä ja lämmin! Ja hintakaan ei päätä huimannut (1€). Kuvassa myös eilen uuden nimen saanut Sulkkis (ent. Maussi) :D.


Eilen meillä oli täällä minun iki-ihanassa kämpässäni pienet pikkujoulut, joihin ei (ONNEKSI) liittynyt mitään muuta jouluun liittyvää kuin lahjojen antaminen ja saaminen. Olen selvästi ollut todella ihana ja kiltti, koska sain noin monta lahjaa :)
Iltaan kuului myös herkkujen syöminen ja Singstarin ja Buzzin pelaaminen. Naapurit olivat varmaan taas vaihteeksi ihan onnessaan, ei ole varmasti mitään ihanampaa kuin kuunnella joskus puolen yön aikoihin seinän takaa kantautuvaa I don't feel like dancingin mukana vinkumista :P Muita illan kohokohtia oli esimerkiksi niiden singstarbiisien räppiosuuksien esittäminen... Mutta todella hauskaa oli! :)

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

SINGSTAR! Ärsyttää kun menin ostamaan sen Rocksin ja meikäläisen Pleikkari päätti sanoa itsensä irti ennenkun ehdin kertaakaan sillä edes laulaa :P