tiistai 8. joulukuuta 2009

Funerals and Parties

Jee, löysin viimein sen hemmetin johdon :) Ja nyt alkuun sellainen ilmoitusasia, että hommasin vihdoin ja viimein läppärin ja netin, joten nyt (toivottavasti) kirjoittelen tänne hieman useammin. Vielä kun hommaan sen kameran, niin tää alkaa jo etäisesti muistuttaa bloggailua.


Sitten esittelyyn tällainen viime perjantailta oleva päivän asu. tuolloin meillä oli koulussa yhdistetty itsenäisyyspäivä-, lukion 60-vuotis- ja lakkiaisjuhla, niinpä asu on hieman normaalia juhlavampi :)


Tämän tarkoituksena olisi esitellä tuota pantaa, en tiedä kuinka hyvin se sitten loppujen lopuksi erottuu... Panta on H&M:n Kidsistä.

Mekon päällä oli ihan tavallinen musta kauluspaita, ei mikään maailman tyylikkäin valinta, mutta en löytänyt mitään parempaakaan. On se vaan kummallista miten tuosta vaatemäärästä ei kuitenkaan ikinä löydä mitään sopivaa!




Tässä tätä mekkoa, joka on periaatteessa ihan kiva, mutta omaan makuuni vähän liian pitkä, sillä se ulottuu tuohon pohkeen yläosaan, mikä näyttää vähän hölmöltä. Mekossa on tuossa edessä siniset kukkakirjailut, joissa on paljetteja.




Ihana pölypallo päässyt kuvaan mukaan <3





Päivän asu:
koru-Glitter
panta- H&M Kids
mekko- second hand(Vero Moda)
kauluspaita- H&M
sukkahousut- H&M
kengät- Andiamo
Olipas taas vaihteeksi H&M- painotteinen asu...





Ei kommentteja: