lauantai 19. joulukuuta 2009

Girls just wanna have fun!

Eilen oli tosi hauska päivä! Tai oikeastaan päivä oli ihan hirveä, mutta ilta sitäkin mukavampi. Meillä oli siis lukion joulujuhla, joka on perinteisesti aina illalla/yöllä (noin 22-24), jotta loma olisi yhden päivän pidempi! On siis olemassa sellaien sääntö/laki, että jos koulu kestää yli puolen yön, niin se korvaa yhden koulupäivän, tai jotenkin tuolleen se menee :)


Illan asu oli tällainen aika teatraalinen :D Itse tykkäsin kyllä kovasti! Ja pääsin ensimmäistä kertaa käyttämään tuota itse tekemääni hametta, jonka olen siis tuskalla ja vaivalla saanut kyhättyä kansalaisopiston kurssilla sen opettajan pienoisella avustuksella.

Kuvat ovat taas tällaista huippuluokkaa, kuvasin vahingossa salamalla, joten kasvoistani tuli aika valkoiset :D


Hiuksia en laittanut mitään erikoisesti, pesin ja föönäsin ja sitten laitoin lakkaa ja siinä se sitten oli. Tuhersin nimittäin irtoripsiä paikoilleen jonkun puol tuntia ja sitten loppujen lopuksi revin ne kuitenkin irti, kun näyttivän niin luonnottomilta. Mulla on nimittäin ehkä maailman lyhyimmät ripset, joten niitä irtotupsuja olisi pitänyt hieman lyhennellä...


Illan asu:
paita- kirppis
hame- itse tehty
sukkahousut - H&M
polvisukat- Lindex
kengät- kirppis







Joulujuhla oli osittain todella hauska, varsinkin opettajien päästessä lavalle meinasin kuolla nauruun :D Muutenkin nautin aina noista koulun juhlatilaisuuksista kun siellä näkee poikia puvuissa (nam :P) ja muutenkin kaikki on pukeutuneet johonkin muuhun, kuin verkkareihin ja huppariin. Näkyihän tuolla toki eilenkin jotain karseuksia, esim. mustat korkkarit vihreiden sukkien kanssa ja pelkät legginssit lyhyen paidan kanssa. Se ei vaan ole minusta mikään juhla-asu, anteeksi vaan. Oli myös outoa, että (lähes) kaikki olivat selvinpäin! Nykyiset ykköset ja kakkoset ovat selvästikin liian kilttejä, meidän luokasta oli noin 70% viime vuonna ihan änkyräkännissä. Kyllä, myös allekirjottanut. Tänä vuonna me ei tietenkään viitsitty, kun ollaan jo niin aikuisia jne. :DDDDDD
Joulukirkossa oli kivaa, innostuin laulamaan virsiä ihan toden teolla :D Niinpä olenkin huomenna menossa kirkon kauneimpiin joululauluihin, laulaminen on vaan jotain niin kivaa :)



Juhlan jälkeen olikin sitten tämän pikkukylän ainoan, ei alkoholiin liittyvän huvituksen vuoro eli pilistelyn, pillurallin, korttelirallin, whatever -> rakkaalla lapsella on monta nimeä :D Oltiin Kaisan kanssa Lauran poppigolfin takapenkillä ja oli aika kova meininki. Me bailattiin, moshattiin ja laulettiin siellä niin, että lopulta meidät heitettiin ulos :( Mutta illan tunnusbiisi oli tuo otsikon Girls just wanna have fun, josta vedimme hienon kaksiäänisen version :) Muita illan biisejä oli Pitbullin hitit ja Infinity 2008, jota me myös ansiokkaasti ulisimme mukana :P Ja oli hauskempaa kuin viime vuonna, jolloin vietimme iltaa muuten pitkälti samalla kaavalla, mutta humalassa ja amiksen kyydissä iskelmää kuunnellen :D Kyllä filmitähti-kampauksella varustettu Laura oli paljon coolimpi!



Tähän loppuun vielä tämmöinen todella taiteellinen autokuva :) AAARGGH, autokuumeeni on taas asteen verran pahempi!

Ei kommentteja: