torstai 17. joulukuuta 2009

HELSINKI! day one.

Vihdoinkin juttua siitä Helsingin reissusta! Oltiin siis koulun kanssa opintoretkellä Helsingissä ja lähistöllä 1.-2.12 eli pari viikkoa sitten. Laitan nyt vaan pääasiassa näitä kuvia ja vähän tekstiä.


Tällainen asu mulla oli matkalla, eli keltainen Bronxin huppari ja mustat farkut H&M:ltä. Eli sitä perus huppari ja farkut-linjaa jälleen kerran.

Kaisa taiteili mulle hienon kampauksen :) Eli ihan ensiksi käytiin vierailulla eduskunnassa, missä oli ihan mielenkiintoista, mutta ei siitä sen enempää.

Illemmalla käytiin Ylen Pasilan studiolla, jossain televisiojutussa. Siellä oli tosi hienoa! Tässä on jotain Suomen euroviisuissa olleita pukuja, en osaa tarkemmin sanoa kun en mikään euroviisufani ole.




Tässä lisää euroviisujuttuja, nää oli vissiin niiden euroviisujuontajien puvut.



Tässä jotain kivoja nukkeja tai jotain :D





Ja paras, puvustamo!!! tää oli ihan mielettömän iso ja siellä oli VAATTEITA, paljon vaatteita. Aah... Ne kaikki televisiojututkin oli tosi mielenkiintoisia, vaikutti ihan mukavalta hommalta.



















Käytiin sitten Kotikadulla :) Kelpais kyllä mullekin tuollainen sisutus, varsinkin tuo keittiö on ihana.








Tässä sitten mun illan asua. Eli se tiistai-ilta vietettiin kuka missäkin, suurin osa meni baariin, mutta me mentiin kaverini Ainon kanssa leffaan kattomaan se Twilight-New Moon. Tai siis Uusikuu, miksi sitä nyt haluaakaan kutsua.
Illan asu:
panta- H&M Kids
neuletakki - kirppis (Vero Moda)
mekko - JC
legginssit - BikBok
tennarit - kirppis








Ja sitten pääsen leikkimään elokuva-arvostelijaa :D Noh, ensinnäkin on sanottava, että mielestäni se ykkösosa oli ihan älyttömän huono, siis siinä se näytteleminen oli jotenkin kökköä ja ne kohtaukset vaihtui jotenkin tosi töksähtelevästi ja muuta sellasta. Eli odotukset eivät olleet kovin korkealla tämän kakkososan suhteen.
Tämä leffa oli paljon parempi! Tykkäsin siitä, että nyt kaikki ei ollut sellaista harmaata/sinistä ja jotenkin koko leffa oli paljon luonnollisempi (ehkä vähän väärä sana tässä tapauksessa :D). Juonesta en sano mitään, se on mikä on. Tykkäsin siitä, että elokuvaan oli saatu vähän huumoriakin mukaan ja se Bellan masistelu-kohtaus oli tehty hyvin, eli se ei kestänyt mitään puolta tuntia, mutta siitä kuitenkin tajusi, että mistä oli kyse. Vähän hankalahan se ehkä on sanoa, että miten helposti seurattava tämä oli, kun olen kuitenkin lukenut sen kirjan monta kertaa. Mieleeni ei nyt tule mitään yksittäistä lempikohtausta, niinkuin siinä ykkösessä oli se pesäpallokohtaus. Tyhmin kohtaus oli ehdottomasti se, kun Bella kaatui sillä moottoripyörällä ja Jakob riisui paitansa, jotta voisi pyyhiä sillä ne veret :D Suosittelen leffaa kyllä, ihan mukavaa ajanvietettähän tuo oli. Ja täytyy sanoa, että sekä Edward että Jakob olivat ärsyttäviä, Edward on semmonen nössöilijä ja Jakob semmonen wannabe-kovis. Emmet on ehdottomasti paras tyyppi! <3




Vaikkei vampyyreista niin välittäisikään, niin silmänruokaa leffasta kyllä löytyy yllin kyllin :P Oma suosikkini tästä laumasta oli Paul, se oli niin söpö ja semmonen ilkikurinen. Tykkään pojista, joilla on pilkettä silmäkulmassa :D
Day two tulossa lähiaikoina, en viitsinyt tunkea miljoonaa kuvaa samaan postaukseen. Moi moi!









Ei kommentteja: