tiistai 28. joulukuuta 2010

We've all felt like shit and been treated like shit

Moi!

Selvisin joulusta hengissä. Ei siitä sen enempää. Paitsi se, että ARVASIN, että kun kerrankin panostan oikein kunnolla ja tuhlaan kaikki rahani toisten lahjoihin, niin itse en saa mitään. Niinhän siinä kävi :D Se on tätä aikuisuutta. Oli kyllä aika karua kun kaikki pikkusisaret sai hirveet kasat lahjoja ja itse sain aukoa niitä koko perheen konvehtirasia-paketteja.



Joulun teema oli selvästi sukat. Sain kuudet (yhdet violetit pörrösukat olivat jalassa kuvanottohetkellä).


Onneksi minä itse tiedän, kuinka mielettömän kiltti olen ollut koko vuoden ja ostin itselleni kaikkea pientä ja kivaa. Tämän maailman söpöimmän mekon tosin tilasin jo ajat sitten. Tää oli muuten täydellinen, mut tissien kohalta niin tiukka, etten saanut henkeä. Mut mitäs pienistä. Ja isompi koko ei ole vaihtoehto, koska a)niitä ei ole ja b) sit tää ei istuis muualta. Voisin harkita jotain rintojenpienennysleikkausta ihan vaan tän mekon takia?


Käytin tunnin odotusaikani Oulussa hyödyllisesti ja shoppailin Pelastuarmeijan kirpparilla. Löysin retro-osastolta ihanimmista ihanimman juhlamekon ja kyllä, siinä on paljetteja. Se on myös sininen o___O Mutta se on ihana ja tiedän jo, missä käytän sitä ensimmäisen kerran. Se on enemmän kuin voi sanoa useimmista mekoistani.

Ajattelin myös taas vaihteeksi rueta tekemään jotain hyödyllistä, joten ostin pari englannin- ja ruotsinkielistä pokkaria lisää. Eihän mulla ollutkaan niitä ennestään kuin... 20? Ja noita Pride & Prejudiceja mulla on nyt englanniks kolme ja suomeks kaks. Ei paha? Kattoko joku muuten tapaninpäivänä sen sarjan Teemalta? Mä katoin, kuten aina. Mr Darcy ♥


Alotan muuten uuden blogin, kunhan saan uuden kameran. Nää kuvat on otettu kännykällä :D
Mitäs muuta? Ei mitään, elämä on paskaa, tylsää ja yksinäistä. Mut huomenna töihin, jea.

Ei kommentteja: