perjantai 31. joulukuuta 2010

So this is the new year... and I don't feel any different

Aion tehdä kolme uudenvuodenlupausta.

1. Lopetan kynsienpureskelun. Se on ällöttävää, rumaa ja tulehtuneet sormeni ovat kipeät.
2. Vähennän datailua tai ainakin Facebookissa roikkumista. Alkaa jo oikeasti mennä säälittävän puolelle tämä meno.
3. Vähennän vaatteiden ostoa huomattavasti ja LOPETAN H&M:n nettikaupasta ostelun. Tämä on paha, niin paha.


Nämä kolme lupausta/tavoitetta ovat oikeasti minulle melko vaativia, joten kaikki vinkit sekä tuki ja kannustus ovat erittäin tervetulleita.


Ja ihan vaan vieroitusoireita pahentaakseni tein tänään vielä pienen tilauksen... Mut tämän jälkeen sen loppuu, OIKEASTI. Ja rahatkin loppu.


Kolme mekkoa, ruutupaita ja neuletakki. Mistään kovin tarpeellisista ostoksista ei siis voi puhua, mutta ku ne oli niin ihania... Tai no toi sininen mekko oli siis vaan 4,95€ ja mun vaan teki mieli jotain sinistä. Ja noi rusetit tossa neuletakissa oli vaan niin söpöjä!




Ostin myös kauan kaipaamani talvikengät paikallisesta S-Marketista. En kyllä aluksi lämmennyt näille yhtään, mutta kun muut vaihtoehdot oli jotain löllöjä Uggikopioita tai niittihirvityksiä, niin... Mut oikeastaan nää on aika kivat? Ehkä tämmöiset vähän jätkämäiset kengät sopiikin tälläisen mekkosöpöilijän vaatekaappiin. Se jää nähtäväksi. Nää oli -30% ja hintaa jäi 24,50€.


Niin ja kun nuo toiset oli niin käytännölliset, niin pitithän mun ostaa myös tälläset tappajakorot, jotka näyttää kyllä vähän jonkun pubiruusun jäämistöstä kaivetuilta, mutta MINÄHÄN en anna sen häiritä. Kaikkihan on vaan kiinni siitä, miten sen yhdistää vai miten se meni... Nääkin oli -30% ja hinnaksi jäi 33,60€... Olipas aika kalliit, en taas yhtään miettiny näitä hintoja, katoin vaan et alennuksessa ja kipitin kassalle :D Ja ehkä toiste ei kannata rueta kenkäostoksille kun kaupan sulkemiseen on aikaa 15 minuuttia. Mut hienoja kenkiä on, nyt ei tarvikaan ostaa kenkiä ainakaan... vuoteen?




Mitäs tykkäsitte ostoksista? Teittekö ite mitään uudenvuodenlupauksia?
Oikein hyvää uutta vuotta kaikille :)

Ei kommentteja: