tiistai 17. marraskuuta 2009

Saturday night coldness

Lauantai-iltana juhlimme kahden kaverini 18-vuotissynttäreitä peräti yhdeksän hengen porukalla. Alkuilta meni synttärisankarin luona hengaillessa ja illemmalla lähdettiin kohti Kuopion yöelämää. Itse olin kuskina, joten omalta osaltani ilta meni varsin rauhallisesti. Kiitos erään pilkunviilaajaportsarin yksi kavereistani ei päässyt sisälle, koska hänen papereissaan oli niin vanha kuva, joten vietimme ehkä noin puolet yöstä ulkona :D Voin kertoa, että oli aika todella kylmä pelkissä sukkahousuissa ja minihameessa, onneksi päädyin sentään pitkään villakangastakkiin lyhyen tekonahkatakin sijaan. No lopulta selvisimme myös takaisin kotiin, toivottavasti ensi kerta sujuu vähän paremmin.

Tässä siis illan asua, joka oli aika arkinen. Itse en oikeen innostu mistään heruttavista ja tiukoista paljettibaarivaatteista, joten yleensä viihteellä ollessani minulla on farkut ja T-paita :D Tällä kertaa laitoin sentään päälleni minihameen, jota kompensoi löysä ja umpinainen printtipaita.




Hiukset olivat olevinaan todella pöhöt, mutta näissä kuvissa ne näyttävät kyllä ihan samalta kuin aina muulloinkin :D Meikit olivat myös olevinaan melko tummat, mutta yllättäen nekään eivät erotu kuvista.




Saappaat ovat yksi parhaista kirpparilöydöistäni ikinä! Täydellisen kokoiset Bronxin nahkasaappaat maksoivat peräti 3 euroa.




Illan asu:
farkkuminihame- second hand (Only)
T-paita- JC (onks se jc vai j&c???)
sukkahousut- H&M
saappaat- second hand (Bronx)





Kävin lauantaina päivällä paikallisella kirpparilla tarkoituksenani yrittää löytää jonkinlainen bilepaita ja ostaa VAIN ja AINOASTAAN se, jos sellaisen sattuisin löytämään. No voitte varmaan arvata miten kävi.... Löysin upeita vaatteita yhteensä 18 eurolla :) Kaikki olivat myös vielä kotona sopivia, joten voidaan puhua onnistuneesta reissusta. Otin myös kaikista ostoksistani oikein kuviakin, mutta kuvat ovat vielä tavallistakin huonolaatuisempia, joten ne jäävät nyt julkaisematta. Eiköhän ne vaatteet tule esiintymään vielä jossain.
Tästä tuli nyt kyllä niin huonosti kirjoitettu ja sekava postaus, että taidan jättää Helsingin reissusta ja Placebon keikasta kirjoittamisen toiseen päivään :)



Ei kommentteja: