maanantai 30. marraskuuta 2009

Black and Blue

Päivän asu on tänään mustaa ja sinistä. Pidän kyseisestä väriyhdistelmästä todella paljon, mutta en ole sitä aiemmin juurikaan käyttänyt. Jatkoin myös huomaamattani viime viikon teemaa, sillä mekkoa/tunikaa olin käyttänyt ennen tätä vain kerran ja tuota paitaa en vielä kertaakaan (tosin olen omistanutkin sen vasta viikon).


Tuolla alla on farkkuhame, joka pitää mekon kuosissa, koska se meinaa aina rypistyä sellaiseksi rumaksi ja on muutenkin vähän läpinäkyvä.

Tästä näkee paremmin nuo värit, paita on oikeasti aika lähellä tuota kuvan väriä. Salama sai näköjään myös vampyyriminäni tulemaan esiin :)



Päivän asu:
mekko- JC
sininen paita - second hand(H&M)
legginssit - BikBok
saappaat - second hand(Bronx)



Tyytyväinen ilme heti aamutuimaan :)






Tässä vielä tälläisiä todella kauniita herutuskuvia :D No ei vaan, kun valitin tuossa taannoin että hiukseni ovat ihan kamalat, niin eivät näköjään olekaan, kunhan ne on vaan tarpeeksi likaiset kuten kuvissa ;) Mutta annan niitten nyt toistaiseksi olla, kunhan taion jostain ylimääräistä rahaa niin käyn leikkauttamassa otsiksen. Itse en sitä enää tee, sitä on nimittäin yritetty vaihtelevalla menestyksellä. Operaatio Värjäys on vuorossa tänään. Jos jotakuta kiinnostaa, niin käytän Garnier Fructisin mustaa väriä, niinkin dramaattisesta syystä että se on halvinta :)




Huomenna nokka kohti big cityä, eli Helsinkiä, kohteena ovat Studia-messut ja vierailemme toki myös muissa sivistävissä kohteissa kuten eduskunnassa, sillä onhan kyseessä opintomatka :) No minä ainakin odotan aidosti innolla Ylen studioilla ja jossain cokispaikassa vierailua. Suunnitelmissani on käydä katsomassa se New Moon "iltavapaiden" aikana, koska budjettini on TODELLA pieni (25€ koko reissun ajaksi), joten sillä ei paljoa juhlita. Ja sitten kyseinen leffa tulee tänne käpykylään ehkä joskus viiden miljoonan vuoden kuluttua, jolloin joku on vuorenvarmasti jo ehtinyt spoilata sen. Joten luultavasti torstaina on luvassa kertomus pienen maalaistytön seikkailuista isossa kaupungissa vol.129686 :P




Ei kommentteja: