maanantai 23. marraskuuta 2009

Bad Obsession



Huomasinpa tässä eilen, että kaikki vaatteeni eivät enää mahdu kaappeihini! Ja minulla kuitenkin on kolme tuollaista huoneenkorkuista kaappia PELKÄSTÄÄN vaatteille... Voisi ehkä lopettaa jatkuvan kirppari"löytöjen" tekemisen, minulla nimittäin on useita vaatteita, joita en ole ikinä pitänyt ja KYMMENIÄ vaatekappaleita, joita olen käyttänyt ainoastaan kerran. Tietysti jonkinlainen kaappien järjestelykin voisi tuoda lisätilaa, nyt kaapit ovat melko räjähtäneitä, kuten kuvista näkee... :D





Niinpä päätin, että tällä viikolla pukeudun vaatteisiin, joita en ole ennen tai pitkään aikaan pitänyt. Tämän päivän asusta tuli sangen miehinen, mikä nyt on varmaan aika itsestäänselvää kun kaikki vaatteet ovat oikeasti miesten... Olen kyllä käyttänyt kaikkia näitä vaatteita aikoinaan melko ahkerasti, mutta en pitkään aikaan. Nuo kengät on ostettu joskus kolme vuotta sitten DinSkosta ja olen ne itse värittänyt TUSSEILLA koulutuntien aikana ;) Ihmeen hyvin on nuo värit pysyneet.



Lyhythihaisen kauluspaidan ostin viime perjantaina kirppikseltä, tykkään paljon tuosta kuviosta ja väriyhdistelmästä, se rauhoittaa mukavasti muuten villin kuvion.



Housut ovat siis liituraitakuviolliset, mikä ei luultavasti erotu kovin hyvin noista peilikuvista. Alla olevasta kuvasta näkyy paremmin tuo paidan väri & kuviointi, älkää välittäkö tuosta ilmeestä :D






Muissa kuvissa nuo housut lököttivät sillee kivasti, mutta tässä nuo näyttävät enemmänkin joltain salihousuilta... Toivottavasti näyttävät liikkeessä vähän paremmilta! Ja nuo hiukset... Niille on kyllä tehtävä jotain ja pian.



Ilouutinen! Löysin pinkin piponi, jonka luulin jääneen Ruotsiin viime keväänä. Piti ihan löytymisen kunniaksi laittaa se tänään päähän, vaikka näin lämpimällä säällä olisi varmaan pärjännyt ilmankin.

Päivän asu:
kauluspaita- second hand (Jack&Jones)
neuletakki- second hand (Dressmann)
housut- H&M Men
kengät- DinSko
pipo- itse tehty
kaulaliina- second hand
takki- second hand

Ei kommentteja: