tiistai 10. marraskuuta 2009

Jee, jee, jee.

Tässä taas yksi päivän asun esittelypostaus :) Tämä asu oli mulla joskus viime viikolla ja käytin sitä vain yhtenä päivänä, koska huomasin tuon legginssit ja pelkkä kauluspaita nahkatakin alla yhdistelmän HIUKAN liian kylmäksi tähän Suomen syksyyn/talveen.

Alla oli siis tuollainen toppi, joka on alunperin ollut mustavalkoinen, mutta värjäsin sen punaiseksi. Lopputulos oli tuollainen mukava "haalistunut" punainen. Shortsit olen itse tehnyt ala-asteella, jolloin niistä tuli hieman isot. Nyt ne on sopivat :P Shortsit ovat jotain sinistä denimin näköistä kangasta, joka kuitenkin venyy jonkun verran.

Kengät ovat kirpparilta. En oikeen tiedä mitä näistä sanoisin, ovat toisaalta tosi kivat ja toisaalta.. :D En jotenkin osaa kävellä noilla kiilakoroilla, on koko ajan sellainen tunne että kaadun kohta nokalleni. Ja tuo värikin on vähän liian.. vaalea? kirkas? ruskea? :D En tiedä.


Päällä oli sitten tuollainen tummanturkoosi (luulen että oikea nimi olisi "petrolinsininen" tai jotain vastaavaa) jättiiso kauluspaita, joka peittää suurin piirtein kaiken :)


Kaulassa oli tuollainen ketju, ostin kirpparilta, se on varmaan tarkoitettu sellaiseksi kauheaksi taskuhousuketjuksi. Kaikki varmaan tajusi mitä tarkoitan :DDD




Nahkatakki on laatua H&M ja sen olen jopa ostanut ihan uutena kaupasta. Pipo on itse tehty ja huivin olen pöllinyt pikkusiskolta, se on luultavasti ostettu jostain perusketjuliikkeestä.




Päivän asu:
Toppi- H&M (värjätty itse)
Shortsit- tehty omin kätösin
Legginssit- BikBok
Kengät - second hand (Tapas)
Kauluspaita - second hand(Seppälä)
takki - H&M



Ei kommentteja: