tiistai 17. marraskuuta 2009


Elikkäs olinpa tuossa viime sunnuntaina Placebon keikalla Helsingin Jäähallissa. Ihan aluksi voisin hieman avautua siitä, kuinka paskaa on asua täällä jumalan selän takana, jos haluaa käydä keikoilla. Ensinnäkin jo pelkät matkat junalla maksavat yhteensä reilut viiskymppiä ja sitten vielä asuminen ja ruuat yms. Shoppailusta puhumattakaan :D Yövyimme Eurohostelissa, joka oli kyllä ihan hintansa (22,4€) arvoinen. Paikka oli siisti ja suhteellisen mukava. Ainut miinus oli litteä tyyny :D Eurohostel sijaitsee Katajanokalla, Helt okej-kirjasarjan käyttäjille tutussa paikassa :D Siitä todisteena yllä Uspenskis katedralen med gyllene lögkupoler! Taisin kyllä kirjoittaa tuonkin väärin...
Illan asu ei ollut kovinkaan teemaan sopiva, sillä asu oli (tai ainakin yritti olla) rockabilly (-bella) henkinen. Minulla on siis monta hametta päällekkäin tuossa alaosassa, jotta helma olisi enemmän kellomainen. Toivon tosiaan, että en oikeasti näytä noin karulta kuin näissä kuvissa :D Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen ei-peilin-kautta-otettu kuva tässä blogissa!
Illan asu:
paita- H&M
mekko- H&M
vyö- second hand
legginssit- BikBok
kengät- second hand (DinSko)



Lämppärinä oli australialainen bändi nimeltä Expatriate. En muista siitä juuri mitään, joten luultavasti se ei ollut kovin hyvä :) Ylläoleva kuva on kuitenkin paras sieltä ottamistani, joten siitä näkee hieman tunnelmia. Meillä oli ihan hyvät paikat, sieltä näki hyvin koko lavan jne. Ainut haittapuoli oli se, että niskat kipeytyivät kun joutui koko ajan kääntämään päätä oikealla, mutta mitäs pienistä.




Tämä oli nyt toinen kerta kun näin Placebon livenä, ensimmäinen kerta oli viime kesänä Provinssissa. Silloin keikka ei todellakaan ollut mikään suuri elämys, mutta ajattelin että Placebo onkin enemmän stadion- ja sisätilabändi, sillä jotenkin juuri kaikki valo- ja videotehosteet sopivat hyvin sen musiikkiin. Sunnuntain keikka olikin mielestäni parempi, mutta silti jotenkin laimea. Monet biisit kuulostivat melko samoilta (no niinhän ne kyllä levylläkin kuulostavat) ja jotenkin tunnelma ei vain missään vaiheessa kohonnut tarpeeksi. Lisäksi minua harmittaa, että lempibiisejäni (Pure Morning, Without you I'm nothing, English Summer Rain ja Black-Eyed) ei taaskaan soitettu. Onneksi kuitenkin joitakin muita suosikkejani tuli, esimerkiksi Because I want you, Blind, Meds ja tietenkin Taste in Men, josta tämä blogi on saanut nimensä :) Plussaa myös siitä, että bändi soitti melko paljon vanhoja biisejään.


Ei kommentteja: