keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Pink Lady



Tänään jatkoin vähän käytettyjen vaatteiden pito-viikkoani :) Tällä kertaa asukokonaisuudesta tuli todella naisellinen, näköjään nämä ääripäävaatteet jäävät minulta käyttämättä. Eilen illalla kokeilin ehkä noin miljoonaa vaateyhdistelmää ja nyt tiedän miksi en ole niitä vaatteita käyttänyt. Ne näyttävät IHAN HIRVEILTÄ päälläni, siksi ;) Tämä ruskea paita on tänään ensimmäistä kertaa päälläni, en ole aikaisemmin käyttänyt sitä kun se on tuollainen vähän liian heruttava makuuni ja paljastaa vähän liian hyvin noita lantion epäkohtia (joita myös jenkkakahvoiksi kutusutaan). Näitä leveälahkeisia liituraitahousujakaan en ole ennen julkisilla paikoilla käyttänyt kuin ainoastaan kerran.



Tässä todella "tarkentava" kuva korusta :)








Kengät oli pinkit tennarit, joita en ollut ikinä ennen käyttänyt eikä ollut edellinenkään omistaja tainnut juurikaan käyttää, kun pohjat on ihan valkoiset ja kulumattomat :)






Tässä vähän erilaisia kuvakulmia niin ei oo aina samanlaisia kuvia.





Laitoin sitten hiukset kiinni, kun näytti niin hölmöiltä auki. Pinkki rusettipanta nuorentaa asua hieman, sen ansiosta näytän tänään vain noin 32-vuotiaalta neljävitosen sijaan :D Miten vaaleanpunainen voi vanhentaa näin paljon?
Päivän asu:
musta toppi- H&M
ruskea hihaton paita- second hand (H&M)
mustat liituraitahousut- second hand
vaaleanpunainen neuletakki- second hand (Vero Moda)
pinkit tennarit- second hand
pinkki rusettipanta- H&M kids
koru- second hand






Ei kommentteja: