keskiviikko 25. marraskuuta 2009

EI NÄIN!

Noh, kävinpä tuossa eilen taas kirpparilla ja tarkoituksena oli ostaa ainoastaan äidille joululahjaksi sellaisia karkkeja sieltä... No tulipa ostettua taas vähän muutakin, vaikka ei missään nimessä olisi pitänyt! No mutta, tässä nämä nyt on.

Sininen huppari näytti kirpparilla ihan H&M:ltä. mutta kotona tarkemmin katsottuna ei olltkaan sitä! Ei mulla mitään H&M:n vaatteita vastaan ole, mutta ne eivät vaan meinaa kestää mun käytössä. Tämä on siis tämmöinen ihan perushuppari, jollaista tarvitsin töihin ja tallille muutenkin. Mulla kun ei tunnetusti ole hirveästi naistenhuppareita (liian kapeat hihat), joten näytän töissä yleensä muodottomalta säkiltä. Mutta en enää, koska nyt minulla on ihana sininen huppari, joka maksoi ainoastaan yhden vaivaisen euron. Kannatti ostaa, vai mitä?

Suomalaista laatutuotantoa olevat villaliivi ja -hame maksoivat yhteensä kaksi euroa. Ostin nämä tuon liivin takia, mutta myös tuo hame oli mekkona ihan kiva :)


Tämä nyt oli taas tälläinen NIIN tyypillinen tolloilu-ostos :D Takki jossa vetskari on rikki, maksoi euron. Tykkään ihan hirveästi tuosta kankaasta, mutta äly hoi! Minulla on jo muutenkin kaapillinen näistä-tulee-ihan-hyviä-kun-vähän-korjailee vaatteita, enkä omista edes ompelukonetta (ja vaikka omistaisinkin niin en osaisi käyttää sitä), joten... TYHMÄ! Mutta kangas on silti kiva :)

Miellyin nyt näköjään tuohon siniseen :) Ei kun oikeasti olen etsinyt tämän väristä pitkähihaista jo pitkään ja nyt löysin sen eurolla! En yleensä käytä tämän mallisia paitoja (liian lyhyt & tiukka), mutta liivien alla... Tykkään väristä.





Tämä minulle hyvin epätyypillisen värinen neule pääsikin tänään jo käyttöön, joten ei ollut turha ostos ;) Vero Modan hyvin vaalea vaaleanpunainen neule maksoi ainoastaan kaksi euroa ja on täydellisessä kunnossa.



Sitten päästään näihin löytöihin :) Eli vakiokirpparillani on sellainen ota-tästä-ilmaiseksi-laatikko, jota aina kaivelen innoissani. Tällä kertaa löytyi tällainen täydellisen kokoinen H2O:n paita, joka on tietenkin sininen. Sininen on näköjään uusi musta vaatekaapissani :D Täysin uutta vastaavassa kunnossa ja hinta oli tosiaan 0€.




Tämä paita on I-H-A-N-A <333 Tykkään hirveästi tällaisista alkuperäisistä 80-luvun neonvärivaatteista :D Paita on myös läpikuultava, joten allaolevalla topillakin voi vaikuttaa. ja ilmaista tietenkin.





Tässä vielä muita ilmaislöytöjä, eli kummitytölle punavalkoinen mekko ja vihreä villapaita. Sitten on sinivalkoraidallinen paita, haluaisin tehdä tuosta kankaasta mekon, pitäisi vaan käydä hakemassa vielä samaa kangasta olevat housut sieltä laatikosta, mutta kun en oikeen kehtaa mennä vaan ottamaan sitä ilmaiskamaa ja olla ostamatta mitään. Tietysti kun ajattelee, että käyn siellä noin kaksi kertaa viikossa kuluttamassa lompakkoni tyhjäksi niin... Sitten todellinen Löytö hyvin isollä L:llä. Valkoiset ratsastushousut, jotka eivät olleet edes itse tehdyt, maksoivat VAIN 3 euroa. Sopivat täydellisesti, eikä niissä ole tahran tahraa :O Paikatkin on ihanan pehmeät. Uskomatonta. Eli ei-ratsastajille tiedoksi, että yleensä ratsastushousut maksaa ihan hullusti myös käytettyinä ja valkoisia kisahousuja on lähes mahdotonta pitää tahrattomana.




Jaahas, pitäisi varmaan nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja lukea tänään maantiedon kokeeseen. Jo kaks koetta on tällä viikolla menny lukematta :) Ne on onneksi olleet yhteiskuntaoppia, siitä mulla on aika paljon yleistietoa, kiitos Asan ja kumppanien musiikin :D Tähän vielä loppukevennykseksi tämmöinen juttu, joka nauratti ainakin minua :P Tosin mulla nyt on vähän outo huumorintaju.

Näin nimimerkki X (en muista enää mikä se oli) Youtubessa kommentoi jotain Asan biisiä:
näin hommat hoituu, tyttöystävä jätti äsken. ja nyt luvassa on asaa, avainta, asaa ja lisää avainta pari koppaa koffii ja masturbointia..

XDDDDDDDDDD






Ei kommentteja: