keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

You just haven't earned it yet, baby

Tänään käytiin Ainon ja Kaisan kanssa Kuopiossa kirpparikierroksella. Oli tosi kivaa! :) Kaisalle kiitokset hienosta kampauksesta, joka tosin kuvista ei oikein näy. Otsatukkani oli siis semmoisella sivuletillä. Ja Ainolle kiitokset valokuvaajana toimimisesta. Maltettiin/kerettiin/muistettiin ottaa kuvat vasta reissun jälkeen, mutta ei se mitään. Hieman vähemmän rähjääntyneen näköisenä lähdin siis aamulla kotoa.

Näistä kuvista ei valitettavasti näy hirveän hyvin tuo mekko, mutta tykkäsin tosi paljon tuon paidan ja mekon yhdistelmästä! Tuo mekkohan oli siis tänään ensimmäistä kertaa käytössä. Tuo farkkutakki ei kyllä oikein lämmittänyt sydäntäni (tai muitakaan osia minusta), vaikka se näyttikin aamulla kivalta. Tuli ehkä vähän liian kovis - lookki, kun yhdisti tuon takin noihin vaatteisiin ja kampaukseen... Ainakin kaikki kovikset hymyili mulle kaupungilla :DDD


Ostoksia tuli taas vaihteeksi tehtyä ihan kunnolla... En ostanut oikeastaan mitään, mitä piti ja rahaa meni ihan luvattoman paljon. :/ No, joskus käy näin. Pitää nyt loppuviikko sitten opiskella oikein ahkerasti, koska lupasin mennä töihin ensi viikolla tilin saldoni nähtyäni.


Joku nainen kysyi multa asemalla, että oliko siellä vielä jotkut alennusmyynnit... Vähän noloa oli mutista, että ei, mä vaan muuten vaan ostelin näin paljon tavaraa :D Esittelen ostokset paremmin huomenna, tänään en tosiaankaan jaksa. Raahasin nimittäin sen parin kilometrin matkan noita kasseja sieltä asemalta kotiin ja kädet on ihan hyytelöä. Noi painoi semmoset 10 kg/kassi. Punnitsin ne ihan mielenkiinnosta :D Haba kasvaa.







Tiestysti se CDON.Com:in paketti tuli juuri tänään, kun on kaikkea muutakin uutta ja jännää... Eihän sitä oltukaan vielä kuin muutama päivä odotettu. Nyt omistan viimeinkin tuon Love actually - leffan, se on kaikkien aikojen paras leffa! :D




Jos joku ihmettelee, että miten tälläinen köyhä opiskelija voi ostella kaikkea tavaraa jatkuvasti, niin voin sanoa, että en oikein tiedä itsekään... Oon ihan toivoton. Nyt lukemaan taloustietoa, ehkä niitä juttuja voisi hieman ottaa soveltaa tähän omaankin kuluttamiseen.

Ei kommentteja: