torstai 11. maaliskuuta 2010

Ostoksia

Voi elämä! Mulla on tänään menny tän blogin takia jotain 4 tuntia tehokasta lukuaikaa hukkaan. Tietenkin vaatteiden kuvailu, kuvien muokkailu ja niiden lataaminen Bloggeriin on paljon tärkeämpää kuin tulevat yo-kirjoitukset. Vielä kun nettikin lopetti yhteistyön yhessä vaiheessa... Meinasi allekirjoittaneella niin sanotusti palaa käämit, joten en nyt hirveästi jaksa tarinoida. Mutta tadaa, tässä ne tulevat, eiliset ostokset, joita on PALJON! Puolustuksekseni on sanottava, että en ostanut yksiäkään kenkiä tai yhtäkään cd-levyä tai hupparia :O Hyvä minä. Sen sijaan ostin 5 mekkoa ja 4 farkut... o__O Onpahan taas vähäksi aikaa vaatteita.


Tässä samalla myös päivän kaupassakäyntiasuni :) Kaikki ostokset ovat siis kirppareilta.

Anorakki, alunperin H&M, 3 euroa. Tykkään ihan hirveästi! Kuosi ja malli hipovat täydellisyyttä.
Farkut, myös H&M:n mallistoa, 8 euroa. Rakastan näitä! Nää on mulle pari kokoa isommat kuin normaalit farkkuni, joten nää on kivan rennot, mutta en siltikään näytä näissä läskiltä. Se on tärkeintä vaatteessa kuin vaatteessa. Muutenkin nää on malliltaan tosi kivat ja tykkään erityisesti noista vetoketjuyksityiskohdista. Hinta oli melko suolainen, mutta nää on ihan käyttämättömän oloiset, joten annettakoon se anteeksi.











Suurimmassa osassa näistä kuvista on tommosia epämääräisiä länttejä, anteeksi :( Yritin niitä vähän muokkailla, mutta ei se oikein onnistunut, yllätys :D Koittakaa kestää.
Rusettitoppi, from H&M (vaihteeks), 2,5 €. Söpö rusetti, violetti väri ja löysä malli. Mitä muuta voi tyttö toivoa?
Farkut, 2,5 € ja tietenkin H&M:ltä. Mulla on tällaiset samanlaiset mustana, mut oon halunnu tosi kauan tollaset tummanharmaat housut ja hintakin oli edullinen...












Farkut, 7€, Only. Tää oli oikeastaan ainut vikaostos koko matkalla. Nää on myös pari kokoa liian isot ja näissä se näkyy ikävällä tavalla, eli mun reidet näyttää ihan superpaksuilta! En tykkää. Ja hintakin oli hirmuinen. Ostin nää siis siltä kirpparilta, missä käytiin ekana, ja noi loput housut siltä toiselta... Eli jos olisin tiennyt muista, niin nää olisi jääneet sinne. No, enää ei voi mitään. Pitää varmaan kaventaa nää. Asia, jota en ole ikinä ennen elämässäni joutunut tekemään :D
Paita kuvausrekvisiittaa :DDD








Trikoot, euron. Oli pakko ostaa! :D Jossain syvällä sisimmässäni uinuu pieni punkkari, joka ei malta odottaa näiden käyttämistä.






Sanoin pari vuotta sitten, että kunhan kaikki silloin muodissa olleet H&M-goes-punk/emo-vaatteet tulee kirppareille, niin sitten koittaa mun onnen päivät... Ja nyt ne todellakin on koittaneet! :)
Neule, H&M, 2 euroa. Tarviiko perustella? Ei. Plussaa ihanan miehisestä tuoksusta, joka tässä vielä oli :D Selvästi vaan joku myyntikikka.
Farkut, GT, 4 euroa. Vihdoinkin löysin ne! Eli täydelliset pillit. Nää on mustat, just sopivan pituiset ja tiukat.





Hame, Vero Moda, 2 euroa. Tämmöinen kiva perushame + ihanan valkoiset kintut valmiina kesään! :)





Tätäkin olen etsinyt pitkään!!!! Kellohame, 2, 5 euroa ja tietenkin H&M:ltä. Tykkään myös tuosta ruusukuviosta. Tää on siitä kiva, että siistin paidan kanssa tää menee myös vähän juhlallisemmissa tilaisuuksissa, mut sit voi käyttää ihan arkenakin.




Sit mekot...



Pakollinen mummo-ostos! Ihana paraati-hörselö-mekko, euron. Vaatii pientä tuunausta, eikä siis tule olemaan ihan noin paljastava tuolta alareunasta, mä vaan vähän käänsin tuota helmaa liikaa...







Psykedeelinen rantamekko, maksoi 3 euroa ja H&M:ltä tämäkin. En oikein keksi tästä mitään sanottavaa, enkä oikein edes tiedä miksi ostin tän. Siinä vaiheessa vaan hamusin mukaan kaiken mahdollisen :D





Kukkamekko, 4,5 €. Tää on ihana! Kuva on vähän huono, mut tässä on siis napitus edessä ja ihana hörselöhelma :) Oli vähän kallis, mutta oli pakko ;)




Tää on mun uus tyyli :) Pinkki tunika/mekko (mulle tää on mekko), 4 euroa (H&M). Tääkin oli vähän kallis, mut ihastuin tähän täysin. Syytän sitä edellisten päivien Ylpeys ja Ennakkoluulo - yliannostusta, tässä mekossa on romantiikka kerrakseen. Kuvassa vähän ryppyinen. Mut musta toi malli on kiva, eikä värissäkään mitään vikaa ole. Toi on kuitenkin semmonen vähän harmahtava sävy.





Nyt on mullakin blingi bilemekko! Pimkie, 3 euroa. En hirveästi innostu noista kimalteista, mutta malli on tosi jees ja vaikka tää onkin aika tiukka, niin ei silti tuu sellaista makkarankuorioloa. Ja toi helma on ihana :)





Ostin myös lapaset, paistinpannun, yhen leffan (JAMES DEAN!!!) ja tommosen hienon kuvan :)

Jee, vihdoinkin tää on tehty!
Tajusin, että ehkä noin 70 % mun vaatteista on kirppareilta ostettuja H&M:n vaatteita... Ja loput on sitten kirppareilta ostettuja mummovaatteita :D
Kohta mun pikkusisko Lotta tulee mun luokse yöks :)
Mitäs piditte ostoksista? Ja mikä oli hienoin/paras löytö?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosta anorakista tulen olemaan ikuisesti kade (siihen asti kun kyllästyt siihen ja minä nappaan sen ;D ). Mutta toi vaalenpunanen romantikko mekko on söpö, ja käy sulle hyvin. :) ja rusettitoppi oli kans cutie. Mummomekkoja en kommentoi. :D Ne on... hienoja - tai ainakin sinun mummotyyliin sopivia.

MOENDE kirjoitti...

Kiitos :D Mummomekot on parhaita!
<3 Eipähän tule heti ensimmäisenä samanlaista vastaan.